Gość: gallatea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:07 poszukuję wszelkich informacj o Polakach w Rawie Ruskiej foto,dokumenty(skany) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GALLATEA Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.gtech.com 15.12.06, 09:27 Moj dziadek urodzil sie w Rawie Ruskiej. W jakim celu zbierasz te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallatea Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:25 :) W CELACH POZNAWCZYCH szukam ludzi majacych zdjecia ,wspomnienia,takich zwyczajnych.Moja rodzina pochodzi z Rawy i prawie nikt nie zyje (chociaz było ich tak wielu jeszcze niedawno). Kiedys chciałam załozyc strone o Rawie tej przedwojennej i wojennej ale za mało mam materiałów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.nwrknj.east.verizon.net 22.12.06, 04:31 Poszukam jakis dokumentow, ale szczerze mowiac to watpie aby sie cos zachowalo. Daj znac jak bedzie gotowa strona o Rawie Ruskiej. Moze znasz jakies ksiazki o tej miescinie, chetnie poczytam. Moj dziadek zmarl przed wojna, wiec nie jestem zorientowany w histori RR. Kto tam mieszkal (narodowosci)? Z czego zaslynela i z czego byla znana? Pozdrowienia, Aleks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallatea Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:03 Dziękuję Mysle ze jeszcze spotkamy Kogoś kto wie cos na ten temat. A na Świeta wszystkiego dobrego.... i jak mówiła babcia DZIELMY SIE CHLEBEM ANIELSKIM....i...ZEBYSMY SIE WIDZIELI W KRÓLESTWIE NIEBIESKIM Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallatea Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:26 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Rawa ruska-mieszkancy IP: *.gtech.com 12.01.07, 09:24 Znalazlem zdjecie dziadka. Pozdrowienia, Aleks Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Rawa ruska-mieszkancy 12.01.07, 14:15 I u mnie znajdzie się parę zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś