Dodaj do ulubionych

Rucińscy wpisujcie sie

• Gość: Biała Podlaska rucińska IP: *.olsztyn.mm.pl 28.11.13, 10:26
      Moja mama była z domu rucińska Danuta i dziadek Lucjan. mieszkali w bialej podlaskiej i mamy rodzine w dzierzgoniu. pozdrawiam chetnie bym poznala reszte rodziny:)
    • Gość: marcin Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.30.14.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.13, 22:35
      Marcin Ruciński z podwarszawskiego Błonia. Mój ojciec Tadeusz pochodził z okolic Błonia, z Radzikowa tak jak mój dziadek Stanisław. Niestety nie wiem skąd w te strony przybył mój pradziadek również Stanisław.
    • asia1k1 Poszukuje Krewnych 16.03.14, 01:08
      Hej mam na imie Asia szukam krewnych z nazwiskiem Rucińska z tego co wiem mama nie zyje jest pochowana w mińsku mazowieckim a ojca nie znam jak ktoś co kolwiek wie prosze o kontakt !!!!
      • kasia2222 Re: Poszukuje Krewnych 22.09.15, 09:12
        ja też jestem z tej rodziny czytając wszystkie wpisy to imię Bolesław bardzo często sie powtarza, widac ze moze byc to imię rodowe moi dziadkowie przyjechali spod Lwowa bo uciekali przed ..........
    • Gość: BEA Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.centertel.pl 26.03.14, 17:26
      Szukam krewnych Kazimierza Rucińskiego z okolic Kielc który jako młody człowiek wyjechał do pracy w okolice Włocławka i tam już pozostał i założył rodzinę . Może są jeszcze jacyś krewni
    • Gość: Bartlomiej Rucińscy z okolic Broku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.15, 07:25
      Mam dość dokładnie udokumentowaną historię linii Rucińskich z Broku koło Ostrowi Mazowieckiej
    • rucik1997 Re: Rucińscy wpisujcie sie 28.03.15, 02:13
      Damian Ruciński syn Dariusza wnuk Tadeusza który pochodzi z Dylewa (okolice Rypina)
      • rucik1997 Re: Rucińscy wpisujcie sie 28.03.15, 02:14
        no i w sumie tam mieszka
    • Gość: Tomasz Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.146.106.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.17, 13:31
      Cześć. Szukam kontaktu z rodziną Rucińskich. Moi pradziadkowie Jakub i Rozalia musieli mieszkać w okolicach Włocławka (to był koniec XIX w) bo w tym czasie urodził się mój dziadek Władysław, który ożenił się z Stanisławą z d Marcfeld. Mieli troje dzieci, Tadeusza, Halinę i Jana
    • Gość: danbas Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.18, 21:42
      Barbara Rucińska-Danilak mieszkam w Łosicach woj. mazowieckie pochodzę z Sokołowa Podlaskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka