Gość: Biała Podlaska rucińska IP: *.olsztyn.mm.pl 28.11.13, 10:26 Moja mama była z domu rucińska Danuta i dziadek Lucjan. mieszkali w bialej podlaskiej i mamy rodzine w dzierzgoniu. pozdrawiam chetnie bym poznala reszte rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.30.14.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.13, 22:35 Marcin Ruciński z podwarszawskiego Błonia. Mój ojciec Tadeusz pochodził z okolic Błonia, z Radzikowa tak jak mój dziadek Stanisław. Niestety nie wiem skąd w te strony przybył mój pradziadek również Stanisław. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1k1 Poszukuje Krewnych 16.03.14, 01:08 Hej mam na imie Asia szukam krewnych z nazwiskiem Rucińska z tego co wiem mama nie zyje jest pochowana w mińsku mazowieckim a ojca nie znam jak ktoś co kolwiek wie prosze o kontakt !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2222 Re: Poszukuje Krewnych 22.09.15, 09:12 ja też jestem z tej rodziny czytając wszystkie wpisy to imię Bolesław bardzo często sie powtarza, widac ze moze byc to imię rodowe moi dziadkowie przyjechali spod Lwowa bo uciekali przed .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEA Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.centertel.pl 26.03.14, 17:26 Szukam krewnych Kazimierza Rucińskiego z okolic Kielc który jako młody człowiek wyjechał do pracy w okolice Włocławka i tam już pozostał i założył rodzinę . Może są jeszcze jacyś krewni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartlomiej Rucińscy z okolic Broku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.15, 07:25 Mam dość dokładnie udokumentowaną historię linii Rucińskich z Broku koło Ostrowi Mazowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
rucik1997 Re: Rucińscy wpisujcie sie 28.03.15, 02:13 Damian Ruciński syn Dariusza wnuk Tadeusza który pochodzi z Dylewa (okolice Rypina) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.146.106.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.17, 13:31 Cześć. Szukam kontaktu z rodziną Rucińskich. Moi pradziadkowie Jakub i Rozalia musieli mieszkać w okolicach Włocławka (to był koniec XIX w) bo w tym czasie urodził się mój dziadek Władysław, który ożenił się z Stanisławą z d Marcfeld. Mieli troje dzieci, Tadeusza, Halinę i Jana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danbas Re: Rucińscy wpisujcie sie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.18, 21:42 Barbara Rucińska-Danilak mieszkam w Łosicach woj. mazowieckie pochodzę z Sokołowa Podlaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś