Gość: Balbina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:14 Szukam ludzi o tym samym nazwizku.Odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Proksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:06 I co,nie ma takich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria M. Re: Proksza IP: *.btk.net.pl 29.08.07, 12:09 Pochodzę z rodziny Prokszów,takie jest panieńskie nazwisko mojej mamy.Mieszkamy w Białogardzie i o tym nazwisku są tylko 4 osoby,jest to mój brat cioteczny z rodziną.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Proksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:33 Witaj! Nazwisko Proksza mam po mężu,jesteśmy z Zielonej Góry.Brat męża mieszka w Warszawie,siostra pod Świebodzinem (lubuskie)Mama mojego męza to Barbara, nieżyjący już ojciec -Ryszard zm.13.09.1994 (Proksza).Może jesteśmy rodzinką?Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1967 Re: Proksza 26.01.21, 17:51 Witam! Bardzo proszę o kontakt. Pani dziadek to Wojciech Proksza, miał dwóch synów Ryszard 1936 i Jerzy 1933, pochowani w zielonej gorze. Czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Proksza IP: *.btk.net.pl 12.09.07, 07:33 Witam! Nie wiem,jak daleko znasz męża przodków,ale mój dziadek urodził się we Wilnie i tam miał rodzinę(kuzynów).Dziadka kuzyn wyjechał przed wojną do Zielonej lub Jeleniej Góry,moja mama,aż tak dobrze tego nie pamięta.Mój dziadek miał na imię Dominik,zmarł w 1964,miał 2 siostry,ale one też już nie żyją.Mój pradziadek miał na imię Władysław,ale nie znam imion jego rodzeństwa.Być może,że jesteśmy rodziną,ale ja tego nie umiem rozstrzygnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Proksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:13 Witam Cię Mario!Muszę zaciągnąc więcej informacji od mojej teściowej.Ponieważ ona rozwiodla sie ze swoim mężem(Ryszardem Proksza)jak mój maż miał ok.3lat,póżniej nie mieli kontaktu.Wiem że ma 2 siostry i brata ,który był cenzorem w telewizji,on też już chyba nie żyje.Pzdr!B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proksza Grzegorz Re: Proksza IP: 46.114.130.* 09.09.14, 15:04 Mój Dziadek i Babcia też byli z Wilna.(Kazimiera ,Władysław)żyli 89 i 103 lata. Możemy wymienić wiadomości,mam trochę papierów i obraz godła namalowany przez Prokszę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa0202 Re: Proksza 30.10.14, 15:36 Witam! Chetnie wymienie wiadomosci. Prosze o adres poczty elektronicznej. Pozdrawiam: Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Proksza IP: 46.115.164.* 22.02.15, 22:11 Witam mój mail gelistypr@gmail.com Mam zdjęcie domu nad Wilenką i trochę papierów z Wilna po dziadkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Proksza IP: *.play-internet.pl 13.11.15, 19:47 Do Grzegorza! Witam! Kiedys przeczytałam w necie, ze Proksza to nazwisko szlacheckie. Nie wiem, czy podchodzimy z tego samego drzewa genealogicznego. Nie napisał pan, kiedy sie urodzili Pana dziadkowie. Imie Władysław bylo przekazywane w naszej rodzinie. Moj pradziadek Władysław, zmarl we Wlnie, pochowany na Starych Rosach,moj wujek Władysław 1930, zmarl w 1983. On mial corki. Nie wiem, jak sie nazywali moi prapradziadkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa0202 Re: Proksza 13.03.18, 13:16 Witam! Piszę do Pana na pocztę, ale brak odpowiedzi. Dokonałam się do pradziadków i prapradziadków. Chętnie się podzielę informacjami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś