Dodaj do ulubionych

jaki program do grzewa genealogicznego

IP: *.icpnet.pl 18.02.07, 22:41
Szukam dobrego, darmowego i najlepiej po polsku programu, dzięki któremu
stworzę drzewo genealogiczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: jaki program do grzewa genealogicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:49
      ja tez poszukuje programu do drzewa genealogicznego i nic odpowiedniego nie
      znalazłam w necie jezeli darmowe to sa tylko demonstracyjne czyli ograniczone
      jezeli chcę wersje optymalną to trzeba płacic i tak do końca nie wiem jezeli
      zamówie to czy ten program wykorzystam w moim komputerze czy nie bede musiała
      dokupic jakies dodatkowe oprogramowanie potrzebne do obsługi drzewa moze ktos
      potrafi sie wypowiedziec na ten temat
      • Gość: gochawiocha Re: jaki program do grzewa genealogicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:56
        Chwalę sobie program PAF ze spolszczeniem.Więcej na ten temat na forum GenPol-
        u.Pozdrawiam!M.L.
      • wloles71 Re: jaki program do grzewa genealogicznego 27.03.07, 13:15
        Gość portalu: zosia napisał(a):

> ja tez poszukuje programu do drzewa genealogicznego i nic odpowiedniego nie
        > znalazłam w necie jezeli darmowe to sa tylko demonstracyjne czyli
        ograniczone
        > jezeli chcę wersje optymalną to trzeba płacic i tak do końca nie wiem jezeli
        > zamówie to czy ten program wykorzystam w moim komputerze czy nie bede
        musiała
        > dokupic jakies dodatkowe oprogramowanie potrzebne do obsługi drzewa moze
        ktos
        > potrafi sie wypowiedziec na ten temat
        DRMOWY GreatFamily 1.1 + spolszczenie na www.spolszczenia.pl. - trzeba załóżyć
        konto
        • Gość: gochawiocha Re: jaki program do grzewa genealogicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:41
          Z darmowych całkowicie, to tylko Great Family(a co Ci szkodzi założyć konto?) i
          PAF ze spolszczeniem .Sprawdziłam oba .Polecam Paf-czytelniejsze
          drzewo:)).Tylko trzeba znależć sobie spolszczenie, ale jak się chce...
    • Gość: poszukująca dzięki za wskazówki IP: *.icpnet.pl 20.02.07, 07:10
      • Gość: gochawiocha Re: dzięki za wskazówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:31
        Proszę, oto jeszcze jeden link:
        www.ppgen.republika.pl/.Pozdrawiam!M.L.
        • Gość: poszukująca niestety link nie działa :( IP: *.icpnet.pl 24.02.07, 21:28
          • Gość: Basia Re: programy genealogiczne IP: *.CNet.Gawex.PL 25.02.07, 07:20
            Proponuję zajrzeć tutaj:
            www.genpol.com/Web_Links+index-req-viewlink-cid-11.htmlPozdrawiam
            Basia
            • Gość: Basia Re: programy genealogiczne-jeszcze raz IP: *.CNet.Gawex.PL 25.02.07, 07:21
              www.genpol.com/Web_Links+index-req-viewlink-cid-11.html
    • malgoska13 Re: jaki program do grzewa genealogicznego 28.03.07, 13:04
      ja używam geno pro; jestem zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka