Gość: poszukująca IP: *.icpnet.pl 18.02.07, 22:41 Szukam dobrego, darmowego i najlepiej po polsku programu, dzięki któremu stworzę drzewo genealogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia Re: jaki program do grzewa genealogicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:49 ja tez poszukuje programu do drzewa genealogicznego i nic odpowiedniego nie znalazłam w necie jezeli darmowe to sa tylko demonstracyjne czyli ograniczone jezeli chcę wersje optymalną to trzeba płacic i tak do końca nie wiem jezeli zamówie to czy ten program wykorzystam w moim komputerze czy nie bede musiała dokupic jakies dodatkowe oprogramowanie potrzebne do obsługi drzewa moze ktos potrafi sie wypowiedziec na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gochawiocha Re: jaki program do grzewa genealogicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:56 Chwalę sobie program PAF ze spolszczeniem.Więcej na ten temat na forum GenPol- u.Pozdrawiam!M.L. Odpowiedz Link Zgłoś
wloles71 Re: jaki program do grzewa genealogicznego 27.03.07, 13:15 Gość portalu: zosia napisał(a): > ja tez poszukuje programu do drzewa genealogicznego i nic odpowiedniego nie > znalazłam w necie jezeli darmowe to sa tylko demonstracyjne czyli ograniczone > jezeli chcę wersje optymalną to trzeba płacic i tak do końca nie wiem jezeli > zamówie to czy ten program wykorzystam w moim komputerze czy nie bede musiała > dokupic jakies dodatkowe oprogramowanie potrzebne do obsługi drzewa moze ktos > potrafi sie wypowiedziec na ten temat DRMOWY GreatFamily 1.1 + spolszczenie na www.spolszczenia.pl. - trzeba załóżyć konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gochawiocha Re: jaki program do grzewa genealogicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:41 Z darmowych całkowicie, to tylko Great Family(a co Ci szkodzi założyć konto?) i PAF ze spolszczeniem .Sprawdziłam oba .Polecam Paf-czytelniejsze drzewo:)).Tylko trzeba znależć sobie spolszczenie, ale jak się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gochawiocha Re: dzięki za wskazówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:31 Proszę, oto jeszcze jeden link: www.ppgen.republika.pl/.Pozdrawiam!M.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: programy genealogiczne IP: *.CNet.Gawex.PL 25.02.07, 07:20 Proponuję zajrzeć tutaj: www.genpol.com/Web_Links+index-req-viewlink-cid-11.htmlPozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: programy genealogiczne-jeszcze raz IP: *.CNet.Gawex.PL 25.02.07, 07:21 www.genpol.com/Web_Links+index-req-viewlink-cid-11.html Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: jaki program do grzewa genealogicznego 28.03.07, 13:04 ja używam geno pro; jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś