Dodaj do ulubionych

H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki?

18.06.07, 22:29
SZUKAM LUDZI O TYM NAZWISKU (HRYCYK)
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Hrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: 85.219.169.* 23.06.07, 16:46
      Nazywam się Beata Hrycyk Mieszkam obecnie w Zukowie koło Gdańska
    • Gość: magda Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 00:23
      nazwisko hrycyk to nazwisko moich dziadków, i panieńskie mojej matki.obecnie
      mieszkamy pod warszawą, reszta rodziny o tym nazwisku mieszka we
      wrocławiu.rodzina pochodzi z trembowli (dawne kresy obecnie ukraina). pozdrawiam
      • Gość: Mariol Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:05
        Witam mieszkam we Wrocławiu. Nazwisko pochodzi od rodziny mojego taty...
      • Gość: Wojtek Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.oswiecim.vectranet.pl 16.02.10, 22:08
        Czy znał ktoś z Twojej rodziny z tych regionów Borysa Hrycyka?
        Wiem, że dziadek gdzieś z tamtąd pochodził, ale zmarł zanim się
        urodziłem,a z opowiadań mamy mało pamiętam.
      • Gość: Wojtek Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: 62.169.199.* 14.10.15, 15:19
        Mój dziadek również Hrycyk i nazwisko panieńskie matki również Hrycyk
    • Gość: Sławek H. Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:54
      Witam, nazywam się Sławomir Hrycyk, mieszkam obecnie w miejscowości Mosty koło
      Lęborka (pomorze).
      • Gość: Giertych Roman H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.tpca-cz.com 23.07.07, 02:23
        Jest. To ten lobuz, ktory zalega od roku
        z oplata skladek w LPR.
        • Gość: aluniah1 Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.CNet.Gawex.PL 28.09.07, 20:14
          a wasze korzenie sięgaja pow. sanockiego albo okolic bieszczad???
          • Gość: Tomaszhrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.centertel.pl 13.05.08, 21:26
            Witam Mój dziadek mieszkał w obecnym zalewie solinskim Teleśnica
            Sanna (ojciec się tam urodził). tomaszhrycyk@poczta.onet.pl
          • Gość: Wojtek Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.osw.vectranet.pl 07.08.08, 19:35
            Witam, tak jest moja od niedawno zmarła matka Klaudia Hrycyk córka
            Borysa i Georgety Hrycyk.

Pozdrawiam,
            Wojciech Sikora
            gg:3213945
          • Gość: piotr hrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.lebork.vectranet.pl 19.03.09, 09:22
            mieszkam w lęborku 665619699
    • Gość: adam hrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 13:55
      mieszka w lęborku
    • Gość: piotr hrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: 193.120.116.* 10.07.08, 04:31
      Na wschód od Zamościa, wieś o nazwie Dub (translacja z ukraińskiego- Dąb). Mogę potwierdzić geanalogię tylko 2 pokolenia wstecz. Mieszkam obecnie w Sligo Irlandia. Pozdro dla brata Adama.
      • Gość: gość Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.chello.pl 25.07.08, 14:18
        Znałem jednego piotra hrycyka z warszawy ale on to znany jest policji, bo
        nienormalnie lubi dzieci i używki.
        • Gość: marcin hrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.mynow.co.uk 01.03.09, 16:29
          od kilku lat mieszkam w londynie ,ale cala moja rodzina ija
          pochodzimy z leborka,a w leborku hrycyk to dosc czsto spotykane
          nazwisko ha,ha
        • Gość: Asia Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.tktelekom.pl 24.11.15, 01:01
          Nazwisko Hrycyk sie nie odmienia:)
    • Gość: Danuta Hrycyk Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.range86-162.btcentralplus.com 24.05.09, 23:57
      Cześć Beatko...Mój tata to Zbyszek z Oskowa. Pozdrawiam serdecznie, uściski dla
      rodzinki...
      • Gość: Iwona Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 19:53
        Jestem siostrą Danuty Hrycyk i pochodzę również z Oskowa. Sama też niezbyt dużo
        wiem o tak licznej rodzinie. Pozdrawiam wszystkich o tym nazwisku:)
    • Gość: Ania Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:26
      Anna Hrycyk
      • Gość: maresuav Re: H-R-Y-C-Y-K jest ktos taki? IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.10.15, 19:51
        przepraszam? co
    • Gość: Kwaśnica Hrycyk IP: *.uni.opole.pl 09.11.15, 00:38
      Witam. Nazwisko panieńskie mojej prababci Hrycyk, a urodziła się ona w wiosce Dżuryn - Wojewódstwo Tarnopolskie powiat Czortkowski na Kresach. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka