maszmi 25.06.07, 09:41 Dzien dobry , w celach geneaologicznych poszukuje kontaktu z osobami o nazwisku BABIARZ pochodzacymi z Galicji. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonia Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.is.net.pl 27.06.07, 18:50 mam koleżankę o nazwisku Babiarz. pochodzi z okolic Dębicy Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: osoby o nazwisku Babiarz 05.07.07, 10:57 Dziekuje za odzew.Gdzie lezy Debica?W jakim wieku jest kolezanka?Czy to jej panienskie,czy po mezu nazwisko? Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.anu.edu.au 06.07.07, 06:05 Babiarz jest bardzo pospolitym nazwiskiem na Podhalu. Prosze sprawdzic np. oferty turystyczne w Bukowinie Tarzanskiej, Brzegach, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:37 Byłem w wojsku z chłopakiem , który nazywał się Jan Babiarz i mieszkał w Tarnowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mataga Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.08.07, 00:44 Znałam rodzinę Babiarzów z Łeby.Wiem, że Halina Babiarz ( z domu) może mieć ok. 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
dankaaa Re: osoby o nazwisku Babiarz 27.08.07, 13:20 Babiarz Iwona mieszka przy ul Łódzkiej we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
fatim77 Re: osoby o nazwisku Babiarz 03.09.07, 23:57 Witam. Znam rodzine o takim nazwisku, ale mieszkajacych w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.dzi.vectranet.pl 05.09.07, 20:52 Nazwisko Babiarz bardzo popularne w miejscowosci LUSZOWICE oraz SMYKOW w gminie Radgoszcz powiat Dabrowa tarnowska .Popatrz do ksiazki telefonicznej.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lafcia1 Re: osoby o nazwisku Babiarz 06.09.07, 18:51 Miałam kolegę w liceum w Biłgoraju. Ale beznadziejny koles raczej nie chcesz go poznać Odpowiedz Link Zgłoś
pysiak122 Re: osoby o nazwisku Babiarz 28.10.07, 19:42 znam rodzine babiarzow z kupienina pow.dabrowa tarnowska,moj dziadek nazywal sie tadeusz babiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.stk.vectranet.pl 29.12.07, 23:50 Mieszkają w miejscowości Rudy Rusie koło Brzeska to jestdroga na Szczurową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejus Re: osoby o nazwisku Babiarz IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 18:20 Ja mam na nazwisko Babiarz i jestem z Sanoka :) Sporo osob z tym nazwiskiem było w byłym województwie krośnieńskim. Można to było sprawdzic na pewnej stronie ale nie pamietam adresu. www.maciejus.sanok.pl - moja stronka na której jest "paru" Babiarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś