Dodaj do ulubionych

brzydkie i śmieszne nazwiska

• Gość: Aga Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:11
      A ja mialam super kolege w liceum, nazywal sie Jurek Siusiak:-)
      • Gość: I'm Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.patmedia.net 13.02.04, 07:23
        Autentyczne - na wczasach z zakladu pracy dawno, dawno temu usiedlismy przy
        stoliku , a jako ze po raz pierwszy na turnusie, wiec pani kelnerka musiala
        zapisac nazwiska. A my po kolei - Zabek, Paluszak, Brodka - i ryk nie do
        opanowania przaz kilka minut. Ale nam sie usiadlo.
        • Gość: Zwierzyniec Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.vc.shawcable.net 13.02.04, 20:46
          Ja znam:KOZIOL,CIELECKI,SWINIARSKI
          • Gość: wolanka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 17:24
            szkolne koleżanki : Pikul wyszła za Pikula a Renata Trela teraz nazywa się
            Renata Sałata( a w podstawówce tak ją przezywali) Jest jeszcz Ewa Cholewa.
            Myślę , że kombinacje są zabawne.
          • Gość: wolanka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 17:36
            Przypomniała mi się jeszcze taka historyjka .Podczas obiadu koleżanka
            mówi ;Kasiu jak zjesz to wypuść Bąka - Kasia oczy w słup reszta grupy w ryk
            tylko Arek Bąk nie wiedział o co chodzi .Rzecz działa się w grupie dzieci .
            u mnie w klasie byli:
            Chmura
            Dudek
            Gwiazda
            Szopa
            Mucha
            Wilk
            Dziura
            w pracy są:
            Bieda
            Nędza

• Gość: iki Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 08:02
              a moja znajoma nazywała sie z domu Nogala, wyszła za mąż za Stawinogę i
              zmienili nazwisko na Stawińscy.....:))
            • Gość: Si - Mon Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ittp.pl / 195.205.106.* 28.07.04, 15:47
            • Gość: Si - Mon Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ittp.pl / 195.205.106.* 28.07.04, 15:48
              Piwoda, Parzymieso, Golonko.
            • restea Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 17.09.04, 21:19
              Szopa i Dudek bylo tez w mojej klasie :)
          • Gość: Lodzia Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:10
            A ja znam:Balon,Kurzawa,Pipka,Kuchta,Kurek,Rzepa,Szłapa,Klasa,Suwała.
      • Gość: ask Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:39
        Nie wiem czy pan którego poznałam, wie co po angielsku znaczy jego nazwiski
        SAKS??
      • patulenka Pani Śmietanka wyszła za Pana Śmietanko ... 17.09.04, 21:28
        Moja prababcia była z domu Śmietanka, wyszła za dziadka o nazwisku Śmietanko.
        Po tym fakcie, zawieruchach wojennych i papierowych, część rodziny( z ich
        potomków) została przy nazwisku kończącym się na "o", część na "a". I tak jest
        nadal :-)
        Inne nazwiska:pan Fiutek (nie zmienił nazwiska, ani jego żona)..
        Ciekwawe są też połączenia imion z nazwiskami..np. Greta Śledź..
        • Gość: marcin Re: Pani Śmietanka wyszła za Pana Śmietanko ... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.05, 19:29
          moja ciocia miala na nazwisko panienskie pianka i urodziła sie w bajorach
          zielonych
    • Gość: sza Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 00:42
      Moja znajoma Mąka a jej mąż to Głód,
      a ona ma nazwisko dwuczłonowe Maria Mąka-Głód
      Pozdrawiam
      • Gość: Rysiek Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.vc.shawcable.net 03.03.04, 00:42
        Cement,Bambul,Krzemien,Kamien,Muszla.
        • Gość: basia Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:56
          moja szwagierka po mężu Hotel. najzabawniej było kiedy na poczatku małżeństwa
          odbierała telefon domowy przedstawiała się "hotel karolina-słucham" więc
          najperw po druiej stronie było "o jezu gdzie ja się dodzwoniłam" i bach
          słuchawke. po tem już sie nie przedstawiała.ale ostatnio mi opowiadała jak była
          u szewca i na dzwięk nazwiska szewc aż zdjął okulary "jak nazwisko?".ale
          kawały telefonicznie zdarzają się do dziś.
          • Gość: Nemo Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.vc.shawcable.net 03.03.04, 18:29
            Moj kumpel to J.SLIWA czesto np.na dyskotece ej.Ty chcesz -SLIWE pod OKO-albo
            bo KOMPOT z Ciebie zrobimy.
            • Gość: oooooooooooo Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ip-pluggen.com 08.03.04, 00:18
              oj oj oj!
          • Gość: sebi Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.06.04, 03:26
            A ja w 1969 roku byłem na kolonii z bliżniakami którzy się nazywali Lech i
            Wiesław Pipa ... do tej pory ich pamiętam.
            • Gość: anulka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 22:18
              tak, ja znam Olimpię Pipa :)
    • ag.jane Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 04.03.04, 15:07
      Gość portalu: solemare napisał(a):

> z jakimi sie spotkaliście??
      >
      > ja zaczynam;
      > Józek Wózek
      > Czubek
      > Stanik
      W książce telefonicznej miasta Kielce pod litrą "C"
      Ciok
      Ciura
      Cipora
      Cira
      Ciupała
      Z rodzeństwem wynajdywaliśmy najśmieszniejsze zestawienia. Ja wygrałam za
      Kielce

• roxana_br Ciok CK 15.02.05, 23:03
        O tak, Ciok - moja nauczycielka od biologii z podstawówki i gimnazjum. Tak,
        mieszkam w Kielcach.
    • Gość: amaranta Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:36
      autentyczny szyld widniejący na budynku mieszkalnym jednej z wielkopolskich
      miejscowości:
      "Barbara Rzeźnik lek. stomatolog"
      zachęcające, nie? ;-)
      • Gość: nadajnik Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ip-pluggen.com 07.03.04, 12:10
        www.herby.com.pl/herby/indexslo.html
        Tu znajdziecie pana o pieknym nazwisku huj.
        • Gość: nadajnik Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ip-pluggen.com 07.03.04, 12:12
          Jest tez ktos o nazwisku kutas i piczka
        • Gość: nadajnik Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ip-pluggen.com 07.03.04, 12:14
          30 osob nazywa sie Cycek
          • Gość: Janusz Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.04, 18:47
            Kiedyś w pracowałem w firmie gdzie główną księgową była pani Piątek a dyr
            finansowym pan Niedziela.
          • Gość: coorcia Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 24.05.04, 15:21
            W gazecie kiedys oferowała swoją przyjaźń Justyna Ocipka. U mnie w klasie jest
            Psujek.
          • Gość: Anka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 18:50
            Znałam osoby o nazwisku;
            Bemben
            Koziołek
            Marchewka
            Psuja
            • znawcasprawy Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 24.05.04, 21:39
              Nieważne czy nazwisko jest brzydkie czy śmieszne!
              Ważne by było oryginalne!
              Nie ujmując niczego Zielińskim,Kowalskim czy Szymańskim -im jest trudniej
              spotkać kuzyna o tym samym co oni nazwisku a taki Milcuszek spod Kozienic nie
              ma tego problemu!!!
    • Gość: Jagoda Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.gress.com.pl 24.05.04, 21:35
      Na delegacji w moim zakladzie byl kiedys pan Jakoktochce, i Niemiec francuskiego pochodzenia o nazwisku HOUY, ktore bardzo szybko spolszczono i po pewnym czasie ktos mu powiedzial dlaczego niektorzy na jego widok sie usmiechali, wiecej juz do nas nie przyjechal.
      • Gość: ad Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 13:39
        Chrząscz
        Chrabąszcz
        Sałata
        Marchewka
        Kapusta
        Boczek
        Barszcz
        Pączek
        Żyła
        Cygan
        Marzec
        Lipiec
        Grudzień
        Poniedziałek
        Piątek
        Drab
        Burek
        Stanik
    • Gość: madzie Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:15
      MĘCZYWÓR Antoni
      ZAGANIACZ Zbigniew
      Pierdas BEata
      • ashka29 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 15.10.05, 20:47
        i jeszcze trochę Żołądkiewicz, Madziar, Pustoł, Wieczorek pozdrawiam asiella
    • Gość: janaka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:05
      Perz, Cabaj, Kut, Mścigłód, Potyrała, Chodup, Fiuk, Wągier, Świniarski,
      Brzdąkała, Ruchała
      • Gość: anulka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 22:33
        Spirydion Kutyła
      • mc76 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 30.08.08, 22:17
        A co takiego w nazwisku Cabaj ?
    • Gość: Czarny Bez Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.pool.mediaWays.net 20.06.04, 22:45
      jestem murzynem i ucieli mi kutasa,teraz nazywam sie Czarny Bez
      • Gość: Marta napis na nagrobku "ADOLF NIEŚMIERTELNY" IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.06.04, 20:26
        jw
    • Gość: tpsa Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:51
      Gajda, Dziekan, Hartman, Lachman, Stefanik, Pilch, Pałys, Ziobro, Bator,
      Drogoń, Męczywór, Pałka, Gajdzik, Gajdzior, Starowinka, Skorupa, Pierdas,
      Wypierdek, Baran, Kozioł, Ficek, Sipiński, Jędrysik, Żydzik, Dulęba, Urban,
      Urbanik, Gwiszcz, Szczepan, Surek, Samoczłon, Rumun, Duras, Gnój, Pelc,
      Bychlast, Pur, Dziunia, Felga, Piard, Flak, Zaremba, Krucyfiks,
      Szczepankiewicz, MiDura, MiSiura, Patryn
      • stary71 Nie ma brzydkich nazwisk! Ale są frapujące 01.07.04, 02:19
        Np. spotykane w Krakowie i okolicy Oremus i Pronobis
    • Gość: Broton Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:06
      pamiętam z dzieciństwa Dupczyńskich , którzy zmienili nazwisko na Dębowscy -
      pozdrawiam Jacka D.
      • Gość: a Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:32
        Flak, Kurek, Baran
    • pitoll Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 25.07.04, 11:38
      Ewelina Ruchała,Bożena Kutasiewicz,Dariusz Grużliński,Henryk Sperma,Katarzyna
      Kochanek,Malgorzata Waliszewska,Edward Kupa. itd.
    • Gość: emma Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.chello.pl 27.07.04, 00:59
      a ja mam na nazwisko PIESTRAK. Jak ktos mnie pyta jak sie nazywam to nigdy za pierwszym razem nie rozumie. Wtedy mowie: pies i rak, a w srodku T :) A w ogole piestrak to grzyb (Choiromyces meandriformis) :)
    • Gość: emma Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.chello.pl 27.07.04, 01:12
      przypomnialo mi sie jeszcze jedno: moja kolezanka z podstawowki nazywala sie piętaszewska :)
    • dodwig2 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 29.07.04, 12:29
      Ja osobiście znam w Zielonej Górze: Fiut, Hoj, Niemyta, Ocipka, Pupka,
      Szczurek, Dobrytchłop, Kapusta, Kiełbasa, Warzecha;
      całe stado ptaków: Sowa, Pliszka, Wróbel, Czapla, Gil, Kuropatwa, Sroka, Zięba;
      zwierzyciec: Lis, Nieddźwiedź, Wilk, Koza,
    • Gość: Jadzia Re: brzydkie i s´mieszne nazwiska IP: 81.210.83.* 29.07.04, 12:40
      A mi znajoma opowiadala, ze u niej na uczelni byla pani-wykladowca, ktora nazywala sie Ma,ka,
      no i wyszla za faceta o nazwisku Poznan'ski. Owa pani nie zrezygnowala z panienskiego
      nazwiska :) Finalnie w dowodzie ma: Ma,ka-Poznan'ska ;)
      • Gość: Nuśka Re: brzydkie i s´mieszne nazwiska IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 05.08.04, 13:20
        WYDRA :-))
        KURWAN
        GARBUS

Moja sąsiadka panieńskie PALUSZEK wyszła za mąż i nazywa się PALUCH !!!!
        • Gość: Elka Re: brzydkie i s´mieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:51
          Srakuła potem wyszła za Adamskiego,Srakułę zostawiając jako drugie.Jeszcze
          lekarka Duńska-Żaba Sabina na dodatek.
    • Gość: mimi Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 09:50
      A co powiecie na Cipcia?
      albo Kostka (z domu) po mężu Grzanka
      Smok
      Stańczyk
      Sikora
      Ocipka
      Mrówka
      Warchoł
    • penutka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 12.08.04, 20:29
      Rodzina państwa Bzdok zmieniła nazwisko na Bzdak.
      Pani Kierat wyszła za pana Hodowanego i nazywa się Kierat-Hodowany.
    • Gość: rozbawiona Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 23:08
      Znam panią o nazwisku Hulbój.A wątek uświadomił mi ,ze do wielu kompleksów
      mozna dodać kompleks nazwiska.A dlaczego ludzie tych nazwisk nie chcą zmienic
      tego pojac nei moge!!
    • inez76 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 20.08.04, 21:18
      Znam chłopaka, który nazywa się Pinda. O ile w przypadku chłopaka to jeszcze ujdzie, to wyobraźcie sobie jego potencjalną żonę, np. Anna Pinda.
      Mam koleżankę, która nazywała się Krawczyk i wyszła za Krawca.
      Inne nazwiska: Wozignój, Małyjurek, Ocieczek, Pierzynka.
      • Gość: tereska Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:14
        Cichochłopek
        Bieda
        Stragan
        Baran
        Krasna
        Kulibródka
    • Gość: poczytajmimamo Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:11
      * Drewniak .. na dodatek imię Sisi
      * Męczywór
      * Moczymorda
      * Rabinek
      * Sikora
      * Kozioł
      * Pinis
      * Pudełko
      * Maślanka
      * Ociepka imię Polikarp (autentyk)
    • Gość: poczytajmimamo Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:27
      mam jeszcze:
      * mięśniak
      * szłapa
      * szwaja
      * Woreczek ( urocze)
      * Guma
      * kołdra
    • anita001 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 22.08.04, 20:30
      a z moja siostra do liceum chodzila dziewczyna , co sie nazywala Zuzia Fizia
    • weronikarb Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 23.08.04, 08:19
      Kilka osob mi sie trafiło z nazwiskiem: Nieruchalska lub Nieruchalski
      • arekfial Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 25.08.04, 22:04
        Miałam panią w szkole muzycznej, która z domu nazywała się Fiłoc, wyszła za mąż
        za pana o nazwisku Chwiłoc i oboje od tego czasu podpisywali się Chwiłoc -
        Fiłoc. Miałam koleżnakę Pędziwiatr i Bombelek, kolegę Bembenka i Stronkę oraz
        nauczycielkę biologii - Kapustę (i była z niej prawdziwa głowa pusta), która
        kiedyś w przypływie szczerości opowiedział nam, że na studiach miała koleżankę
        Marchewkę... Mówili na nie "o! warzywniak idzie!"
    • Gość: abc Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 23:14
      A ja spotkałam sie z następującymi:
      wódkiewicz
      boligłowa
      zimna
      oblizajek
      leśnik
      pasiak
      pałka
      skorupa
      wieczorek
      stojak
      nitka
      maślanka
      równy
      murzyn
      piątek
      berbeć
      łakomy i łakoma
      chłopek
      kisiel
      kapusta (manuela)
      trochę części ciała: stopa, kuper,cyc
      trochę fauny: kot,koczkodan,gacek,ryś,kokoszka,lew,wydra, myszka,kozioł,żabka,
      kleszcz
      no i jeszcze sroka, sikora, wróbel
      a najbardziej zawsze podobało mi sie : KUTASEWICZ

• Gość: Ewa25 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.csk.pl 30.08.04, 18:10
      Sapiertalaj (Kowalski do tablicy!...a jak bedzie w tym wypadku??) heheh
      Ojdana
      Pindel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka