roxana_br Kilka nazwisk... 15.02.05, 23:23 Autentyk, rozmawiałam z bratem, a byłam nieco zajęta, brat mnie pyta: - Jak on się nazywa? - Czekaj. - Powiedz mi teraz, to chyba ci nie zajmie wiele czasu... [...] Po czym przez kilka minut nie docierało do mojego brata, że chłopak, o którym była mowa, ma na nazwisko czekaj. A inne: Masternak, Pasternak, Ćwiąkała, Dziedzic (-pogromca dziewic), Ciok, Łyżwa, Mądrawska (nazwisko w tym przypadku o niczym nie świadczy, a wręcz przeciwnia - dziewczyna razi głupotą), Szczypiór. I jeszcze jeden autentyk: Moja koleżanka Majka wybyła z domu i jej mama pod nieobecność odebrała telefon, dzwoniła inna dziewczyna z klasy o nazwisku Braun. Dziewczyna przedstawiła się i zostawiła jakąś wiadomość. Po powrocie Maja dostała karteczkę z jakimiś poleceniami, podkreśloną elegancką linią i podpisaną "Brown". Stanowczo za bardzo wkrada się ten angielski do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br FH 15.02.05, 23:26 A tak nawiasem mówiąc, wątek bardziej pasuje mi do Forum Humorum... I zdaje się, że tam taki istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbalumba rysio siurek:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:14 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 14.05.05, 17:04 do sąsiedniej klasy w ogólniaku chodzili: chlopak o nazwisku Kokot i dziewczyna o nazwisku Kokoszka nie byli parą i nikt się z nich nie smiał bo nikt się nie zorientował że to zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:42 Wincenty Pipka - jeden z radiowych dziennikarzy:) Mnie osobiście smieszy nazwisko Żak szirak. (nie wiem czy dobrze napisalam) Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.chello.pl 23.05.05, 12:32 A ja znam Sternę,Marchewkę,Kuchtę,Krok,Piwowara,Mitaka,Tracza na którego mówiliśmy w pracy Sracz,bo nikt go nie lubił,Donicę,co sobie zmienił na Doniewskiego,Oczosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Psikutas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:53 jak również imie Agapita i nazwisko Ch..eba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:56 moja pani ginekolog ma na nazwisko Kroczek:D . znam tez pana ktory sie nazywa Stefan Paździoch:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 19:54 tylko kretyn widzi coś śmiesznego w nazwiskach.naśmiewacie się z nazwisk starych i dlatego dziwnie brzmiących.te nazwiska występują nadal dzięki ludzią którzy się ich nie wstydzą i nie zmienili ich na pospolitych Kowalskich. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 29.07.09, 23:00 jakoktochce ♥ Macius 10.05.2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaa Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.05, 21:58 Porąbaniec, Boru..zer, Fiutowski, Żygowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 22:40 porąbaniec to twoje panieńskie czy po mężu gosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degrengolada Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.tkchopin.pl 30.06.05, 03:07 nauczycielki w szkole sredniej: Pizdzigroch i Tatarata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANJA Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:04 moje nazwisko brzmi NIEDZIELA:) Znam goscia o nazwisku Poniedziałek, jest tez kobieta pani Środa, jest tez w Polsce Piątek, znam takze nazwisko Piontek, a w mojej miejscowosci jest tez rodzina Sobota. Brakuje mi Czwartku i Wtorku. Czy jest ktos w świecie co pisiada nazwisko dnia tygodnia? pozdrawiam wszystkich o takich nazwiskach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big dzon Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:09 znam te kolesiówe niedzielke Moje nazwisko RADIO przypadkiem jakbyslmy spłodzili to mix był by całkiem niezły szczególnei jak bysmy dali jaj na imie maryja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.chello.pl 21.07.05, 15:57 pamietam wywiad z urzedniczkamu USC - podobniez panna mloda o nazwisku Bieda wyszla za faceta o nazwisku...Nedza. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 02.08.05, 12:41 Znam nauczycielkę o nazwisku Stopa, a moja koleżanka z podstawówki miała na nazwisko Flak:) Pewnie je juz zmieniła, bo wyszła za mąż:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashka29 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 15.10.05, 20:21 bajer ćwikła karp zajrzał Odpowiedz Link Zgłoś
ashka29 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 15.10.05, 20:26 w szkole wszystkich śmieszyło moje- Podgórska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.gel Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:58 Kaczyński Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 21.10.05, 19:36 Donald Kaczynski to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orinoko Marta Korcipa... IP: 195.136.246.* 23.10.05, 00:22 Miałem kiedyś przyjemność spedzić 2 tygodnie w towarzystwie MARTY KORCIPY...tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraowianka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:15 Miaqłam znajomego o nazwisku PISIOR. Odpowiedz Link Zgłoś
ab08 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 28.10.05, 16:56 też znam wielu takich ( szczególnie teraz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))) fajny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:03 babcia i dziadek moich kolezanek: Wilhelmina Nóżka i Alfons Podyma, W banku pekao sa dwie kobiety podpisują przelewy miedzybankowe - Wilk i Zając Razem przyjmowane do pracy: Śnieg i Wiatr kuzynka wyszła za mąż za Holendra i ma na nazwisko Huizenga Kiedys poznalam goscia jak okradli mu sklep przed ubezbieczeniem i otwarciem....... o nazwisku Smutek. Ciekawie mieć niespotykane nazwisko. A w Polsce najwięcej jest Nowaków. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasgld Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 28.11.05, 20:10 pochujko pocipko doktor bobola froDYMA gawron dudek grzyb mucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 29.11.05, 08:37 Najsmieszniejsze postacie z polityki i to bez wzgledu na nazwisko to obecnie "dwaj co ukradli ksiezyc".Poczytajcie sobie w internecie haslo "Kaczynski" i dopiero tam zobaczycie co ludzie wymyslaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 29.11.05, 10:19 W moim miasteczku w um.pan Garnek współpracował z panem Pokrywką.Wszyscy im współczuli.Obecnie obaj na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m/s Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.11.05, 13:06 Znam boksera o nazwisku Ciota ,moja szwagirka to Pstrag,kuzyn Pliszka to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:30 W podstawówce miałem nauczyciela o nazwisku Fąferek. Postrach całej szkoły. Znam też lekarkę,która nazywa się Czarnywojtek. Okropnym wydaje mi się nazwisko Kuta - dodać jedną literkę "s" i brzydki wyraz wychodzi:) Znam jednego babsztyla o tym nazwisku,pasuje ono do niej. Straszna melina. Znam też lekarza nazywającego się Doktór / serio!/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitri Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 26.12.05, 00:40 Stypa i Niewiem-o tym drugim wiem,ze mial raz problem gdy byl w wojsku,bo zapytano go o nazwisko,odpowiedzial i dowodca myslal,ze robi sobie z niego jaja. L'enfer n'est pas toujours sous terre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew55101 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:41 zosia piździuchowa franek kultywator edek tranzystor Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 03.02.06, 21:14 Autor rybryki o nazwiskach w Angorze,chyba ze 2 lata temu wynotował dość ciekawe nazwiska np.:"B" - Burdel i podobne ponad 350,"C"-Ci.. i podobne ok600 Cyc i podobne ok 400,Chujeb,Chujka ok.20,"D"-Dziurka - 400, "F"Fiuty,Fujary i podobne 1400 o jest w czym wybierać.Jak Was interesują różne niecodzienne nazwiska zajrzyjcie do Angory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el775 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.06, 19:16 W Toruniu w studium wojskowym uczył pułk. Emanuel Gołąbek. Był b.delikatny i pozwalał się nabierać na omdlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: 62.159.242.* 10.03.06, 14:35 Kutasinski, Swinionogi, Fjutek - znam ze studiow Odpowiedz Link Zgłoś
kris850 Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 10.03.06, 16:22 ja chodzielm do klasy z dziewczyna o naziwsku :pająk pracowalem z kolesiem o nazwisku: kogut mama kolege o nazwisku: tylko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: brzydkie i śmieszne nazwiska 04.05.06, 00:55 Batko - Cnota i na dodatek jest ginekologiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowa7 Cudna i Łakoma 12.05.06, 16:41 A w banku Millennium na recepcji siedziały razem dwie panie: Cudna i Łakoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawak Re: brzydkie i śmieszne nazwiska IP: *.chello.pl 26.05.06, 01:05 Jest taki pisarz, nazywa się Kordian Klecha. Pisze pod pseudonimem, ostatnio wydał książkę. Odpowiedz Link Zgłoś