Gość: ANITA IP: 207.6.127.* 29.10.03, 06:33 kto sie urodzil tego dnia ? i czy ma szczescie w milosci?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: 207.6.127.* 06.11.03, 03:01 i ja tez sie w tym nieszczesnym 14ym urodzilam i do milosci niemam szczescia:( Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" 08.11.03, 22:13 mój tata urodził się 14 lutego 1941 :-)) i chyba szczęścia w miłości tak do końca nie miał ale zycie brał garściami i chyba był szczęśliwy mimo wszystko a teraz widać już na nim ząb czasu Anita życzę Ci szczęścia w miłości również pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: 207.6.127.* 13.11.03, 03:43 to jest nas juz 2ch :)) nie zawiele no ale mam nadzieje ze sie jeszcze ktos zglosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kb6 Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" 14.11.03, 23:55 Ja sie urodzilam i to dawno temu. Co nazywasz szczesciem w milosci? Powodzenie? Wzajemnosc? Mialam powodzenie - to ocena z perspektywy czasu. Mialam wzajemnosc. Teraz tkwie od wielu lat w beznadziejnym zwiazku (ostatnia milosc z wzajemnoscia), beznadziejnym bo nudnym. Czy o to ci chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: 207.6.127.* 15.11.03, 03:22 z perspektywy czasu mialas "to" wszystko:)).. (tak chodzi o wzajemnosc) a ja nic :)) wzajemnosci ... to jest to na co czekam i czekam i pewno sie nigdy nie doczekam:)) a urodzilam sie w takim "milosnym"dniu nie dla wszystkich widac szczesliwy ten 14luty oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
kb6 Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" 21.11.03, 20:27 Prawdopodobnie dokonujesz niewlasciwych wyborow. Ja mialam wzajemnosc, ale to wlasnie ja pierwsza sie odkochiwalam. Dokonywalam cudow, zeby nie urazic a jednak sie ich pozbyc.Brr... jak to brzydko zabrzmialo. Z tym ostatnim mi sie to nie udalo mi sie i teraz cierpie. O niewlasciwych wyborach pisze, poniewaz ja takich dokonywalam w wyborze przyjaciol. Ci, o ktorych ja wbieralam zupelnie sie nie sprawdzali. Za to ci, ktorzy zabiegali cierpliwie o moja przyjazn okazali sie idealni i prawdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK R. Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 19.11.03, 20:07 Czesc!!! Urodzilem sie dokladnie 9 miesiecy pozniej,czyli bylem "zrobiony" w "Walentynki" wiec moge powiedziec,ze jestem "dzieckiem milosci",ale czy mam szczescie w milosci?.Sadzac po moich dwoch malzenstwach- 50/50 Darek.PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
meghan Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" 29.11.03, 01:02 to i tak jestes szczesliwcem bo tylko 2wa :)) ja 4 nieudane i urodzona w Walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
yates Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" 02.12.03, 02:39 urodzilam sie w ten nieszczesny dzien 14luty co prawda nan dopiero nascie lat (19) ale juz wiem ze nikt mnie nie kocha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 00:24 W polskiej tradycji mamy cały miesiąc MAJ - to jest miesiąc zakochanych. 14-ty luty to taki dzień z importu, dla mnie kojarzy się raczej z dniem małpowania tradycji anglosaskiej. Przyszło z USA to trzeba małpować. Być może moje nastawienie do tego dnia wynika z przejmowania z za Oceanu wszystkiego co dobre i co złe ( akurat tradycji obchodzenia walentynek nie mam za złe) ale przyszło z tamtąd zbyt wiele sposobów zachowań, które rażą. Np. sposób obchodzenia Wszystkich Świętych. A niedługo to będzie w Polsce obchodzony również "Dzień dziękczynienia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 14:45 Ja się urodziłam w Walentynki, ale wtedy tego święta w Polsce jeszcze nie było. Jestem szczęśliwa, kocham i jestem kochana ale nie uważam żeby to było przez to, że akurat urodziłam się w taki dzień. To wszystko zależy od szczęścia, od daru losu, od "gromu z nieba"! Życzę wszystkim szczęścia tym urodzonym 14-go lutego i tym urodzonym w pozostałe dni roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 11:00 Urodziłem sie równiez tego dnia - 14 lutego, a Walentynek nie świetuje właściwie, natomiast urodziny jak najbardziej!. Powiem tyle mi ten dzień sprzyja, spokojnie moge o sobie powiedzieć ,że jestem szczęsliwym człowiekiem... pozdrawiam świątecznie J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 13:03 Masz rację, że szczęście nie zależy od dnia urodzenia. Twoje szczęśćie w życiu w dużej mierze zależy od Ciebie samej tj. od twojego charakteru, umiejętności doboru drugiej osoby i sposobu postępowania. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" IP: 81.219.160.* 17.01.04, 21:27 ja -1982, mój wujek i jego syn, moja kuzynka i jej bratanek:) taką mam walentynkowa rodzine. i chyba (tfutfu) mam to szczeście:) Odpowiedz Link Zgłoś
anitaq Re: 14 LUTY "WALENTYNKI" 20.01.04, 05:50 Gość portalu: fleurette napisał(a): > ja -1982, mój wujek i jego syn, moja kuzynka i jej bratanek:) taką mam walentyn > kowa rodzine. i chyba (tfutfu) mam to szczeście:) chyba go masz:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś