bach28 20.01.10, 18:58 bo moje kurna never nie wygladaja tak piknie jak te z obrazków :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
30mama Re: jak zwijac krokiety coby sie nie rozlatywaly? 27.01.10, 00:58 moje są ok.Ja zwijam jak gołąbki:)pewnie dużo ci to mowi.:) Nakładam farsz ale nie na środku tylko bliżej jednego "konca", lekko zawijam od gory, składam boki, i dalej od gory zawijam. Następnie w jajko, bułkę i smażę. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: jak zwijac krokiety coby sie nie rozlatywaly? 29.01.10, 11:43 nio kumam Bejba bo tyz robie gołąbki from time to time :D :* Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: jak zwijac krokiety coby sie nie rozlatywaly? 09.02.10, 20:18 Robię dokładnie tak jak Ewa Musisz pamiętać żeby ciasto będzie cienkie, wtedy nie będą pękać na bokach. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: SPAM 24.07.14, 22:15 angiella1 napisał(a): > Moje też się zawsze rozlatują, sąsiadka wiąże nitką hahaha > a jak kiedyś widziałam w Mekongu forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=angiella1&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś