mhr-cs 10.03.10, 11:04 zrobilam kilka latwo wyjac cos z nich zrobic, przewaznie na kanapke bede wdzieczna na wiecej pomyslow nie jak moje krotkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jotka Re: jajka w solonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:13 Nigdy nie robiłam , jestem ciekawa smaku.Możesz napisać jak robisz i jaki mają smak? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: jajka w solonce 10.03.10, 14:29 Gość portalu: jotka napisał(a): > Nigdy nie robiłam , jestem ciekawa smaku.Możesz napisać jak robisz i > jaki mają smak? ugotowane na twardo do solanki ja na oko lekko slona wiec smaku nie opisze nie drogo mozna sprobowac myslalam ze to juz stara potrawa i kazdy zna, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Solonka 10.03.10, 16:14 buttergirl napisała: > Podaj przepis na solonkę. :) jak juz pisalam lekko slona ja robie na oko, na 1/2l wody 1na plaska lyzka soli, oczywiscie tym zalejesz jajka wiec zostanie cos, nie widze w tym problemu, taki przepis myslam jest gdzies na stronie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka34 mnie tam mhr_cs nie przeszkadza... IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 10.03.10, 16:22 i niech pisze to, co chce. przeszkadza Ci - wrzuc do listy nieprzyjaciol i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
very.martini Re: mnie tam mhr_cs nie przeszkadza... 10.03.10, 16:44 Inka, załóż sobie stały login, co? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: mnie tam mhr_cs nie przeszkadza... IP: *.icpnet.pl 10.03.10, 16:51 Po co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: jajka w solonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 17:05 Widziałam takie jajka w niemieckim sklepie (mieszkam przy granicy). Podaj, proszę, mhr-cs, trochę więcej informacji. Czy te jajka zalewasz solanką przestudzoną czy gorącą ? Jak długo można je przechowywać? Bardzo lubię jajka na twardo, więc taki przepis to byłoby jakieś urozmaicenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: jajka w solonce 11.03.10, 08:43 ugotowac na twardo i obrac jak sie ostudza to do sloika ja zalewam zimna nie gotowana solonka, trzymaja sie wdlugo w zimnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: jajka w solonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 19:28 Dziękuję za przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: jajka w solonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:46 W głowie mi się nie mieści, że można być tak źle wychowanym i tak głośno to obwieszczać. Odpowiedz Link Zgłoś