hotally 17.03.10, 21:23 Zostałam fanką green smoothies na śniadanie. Zastępuję nimi jogurtowe mikstury. Jeśli macie jakieś ulubione kompinacje proszę o podzielenie sie ;) Mój ulubiony przepis: banan+ szpinak+ łyżeczka miodu+ napar z białej herbaty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: green smoothies 17.03.10, 21:32 szczerze mówiąc to połączenie brzmi obrzydliwie ale w weekend sobie spróbuję, bo jestem otwarta na nowości Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: green smoothies 17.03.10, 21:35 mozesz dodac wode zamiast bialej herbaty, Ja wole tak jak podałam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: green smoothies 17.03.10, 22:50 Robią nawet z pewnej trawy - nie wiem jakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: green smoothies 17.03.10, 21:36 mozesz tez uzyc innych "zielonych lisci": sałaty, zielona pietruszka, ziola, plus owoce Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: green smoothies 17.03.10, 21:42 sałata o tej porze roku nie ma żadnej wartości, pietruszka z warzywniaka także, nie wiem w sumie jak szpinak ale idea , to ma być zdrowe a nie kolorowe spróbuję sobie ze szpinakiem, jak posmakuje to się wstrzymam do sezonu póki co pochłaniam maslankę zmiksowaną z bananem i miodem czasem + kakao Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: green smoothies 17.03.10, 21:43 dlatego tez czekam na wiosnę i swieze, sezonowe salaty i piję ze szpinakiem :) Przepisy zbiegam na zaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: green smoothies 17.03.10, 21:45 ja robilam podobny mix tyle ze z jogurtem, dodawalam jeszcze cynamon i troche owsianki. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: green smoothies 17.03.10, 22:02 vandikia napisała: > sałata o tej porze roku nie ma żadnej wartości, pietruszka z > warzywniaka także Nie przesadzajmy :) Nie sa tak dobre, jak w sezonie, ale mimo wszystko warto je jesc. -- italia-od-kuchni.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: green smoothies 17.03.10, 22:04 Tak, szczegolnie taką rukolę, która rosnie 1 dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś