Dodaj do ulubionych

zagraniczne gotowanie

IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 14:52
moze mi ktos powiedziec na jakie stacje zagraniczne, kiedy i jakie programy
kulinarne emituja?
Obserwuj wątek
    • Gość: hobbistka Re: zagraniczne gotowanie IP: 212.160.118.* 18.03.04, 15:08
      Obawiam się, ze prawidłowa odpowiedź, to..... każda stacja. Wszyscy mają coś
      takiego w programie tylko różnie się te programy nazywają i jak się czyta
      gazetę nie zawsze wiadomo co się pod czym kryje.
      A jakie programy masz dostępne? i jakie języki znasz?
      • Gość: jorgen Re: zagraniczne gotowanie IP: *.man.polbox.pl 18.03.04, 15:48
        Polecam Club na kablu.
        • Gość: olaola Re: zagraniczne gotowanie IP: *.de.deuba.com 18.03.04, 16:01
          zgadzam sie w calej rozciaglosci - zwlaszcza tych dwoch kolesi 7-40 rano przez ktorych spoznialam sie do pracy ;-))
          ale niestety w tym tygodniu ich nie ma :-( wiesz moze na ktora to przeniesli?
    • pecorella Re: zagraniczne gotowanie 18.03.04, 21:11
      Mi osobiście udaje się czasem znależć "natchnienie" kulinarne ;). W
      programie "La prova del cuoco" na Rai Uno (jeśli się nie mylę można go oglądać
      od poniedziałku do soboty w godz.11.30-13.00).
      • Gość: Marghe_72 Re: zagraniczne gotowanie IP: *.acn.waw.pl 18.03.04, 21:15
        To teraz "La prova "jest aż tak długa? :)
        M.
        • pecorella Re: zagraniczne gotowanie 18.03.04, 21:23
          Gość portalu: Marghe_72 napisał(a):

> To teraz "La prova "jest aż tak długa? :)
          > M.
          Przyznam, że nie mam cierpliwości prawie nigdy, żeby ją całą obejrzeć (jeśli
          oglądam to albo przepisy Anny Moroni, albo resztę), ale w ramówce właśnie tyle
          zajmuje :)
          • Gość: Linn Re: zagraniczne gotowanie IP: *.dialup.tiscali.it 19.03.04, 11:53
            Tez tak uwazam. Zawody kulinarne sa mniej lub bardziej interesujace, ale od
            Anny Moroni mozna sie wiele nauczyc. Podoba mi sie to, ze do pewnych spraw
            ciagle wraca. Nie uznaje, ze wszyscy powinni to wiedziec i juz o tym
            wspominala.
            Tu mozna znalezc przepisy:
            www.donnapatrizia.it/dbase/Ricette/ricerca.asp?page=1&ingred=%&autore=anna%20moroni&pagine=%&prezzo=%&titolo=%&editrice=
    • lunatica Re: zagraniczne gotowanie 18.03.04, 22:13
      ja obstawiam bbc prime, mnóstwo przeróżnych programów o gotowaniu (ze
      szczególnym uwzględnieniem "naked chief" z jamiem oliverem :-)
    • Gość: Pichciarz Re: zagraniczne gotowanie IP: *.proxy.aol.com 19.03.04, 00:34
      Mogę podać link(i) do programów kulinarnych w TV w Stanach, ale czy o to ci
      chodzi?
      • Gość: monika Re: zagraniczne gotowanie IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 09:55
        moze byc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka