Gość: gość IP: *.hl-display.com 25.08.10, 14:32 Czy wiecie, jak zrobione jest ciasto karmelowe brownie, albo może gdzie można je kupić oprócz CH? Bardzo je lubię,ale niestety kawałek kosztuje majątek:( Z góry dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Ciasta z Coffee Heaven 25.08.10, 14:35 Moze to cos takiego: www.kwestiasmaku.com/desery/brownie/karmelowe_brownie/przepis.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewikowa Re: Ciasta z Coffee Heaven 25.08.10, 14:47 raczej szukasz przepisu na 'blondie':) www.joyofbaking.com/barsandsquares/Blondies.html tego przepisu nie sprawdzalam, ale z tej strony przynajmniej z 10 przepisow sprobowalam i wszzystkie wyszly rewelacyjnie. Jesli potrzebujesz, to moge na szybko przetlumaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajer2 Re: jakbyś mogła przetłumaczyć 25.08.10, 16:28 to i ja byłabym chętna.Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Ciasta z Coffee Heaven IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 21:43 Ja bym byla bardzo wdzieczna za przepis na white chocolate cheesecake brulee. Help... Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Ciasta z Coffee Heaven 27.08.10, 22:02 Nie wiem gdzie mozna kupic te o kotre pytasz, ale na przyklad identyczna szarlotke i serniki mozna kupic duzo taniej (ok 25-30 zl za 1 kg) w sieci piekarni Nowakowski "Goraco Polecam" www.nowakowskisklepy.pl/index.php?id=8 (jesli rzecz jasna jestes z Warszawy lub okolic). A torcik Daim w Ikei ;-) Reszty nie namierzylam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Ciasta z Coffee Heaven 27.08.10, 22:09 A tak przy okazji to ja sie tez usmiecham do Evikowej o "translejtniecie" przepisu na blondies. Na zdjeciu wygladaja oszalamiajaco ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Ciasta z Coffee Heaven 27.08.10, 22:09 Moge sie odwdzieczyc, jesli byl potrzebny szybki translejt z "zabojackiego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lorna.doone Re: Ciasta z Coffee Heaven 28.08.10, 22:35 Widziałam kiedyś jak wyjomowali ciasta w CH z opakowania cheescake shop ale z kolei w cheescake shop takich ciast już nie widziałam wiec podejrzewam, że robione są one dla CH na zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Ciasta z Coffee Heaven IP: *.acn.waw.pl 29.08.10, 20:36 Od kilku dni usiłuję rozpracować to ciasto, bez rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś