Gość: niegramotny IP: *.nyc.rr.com 03.04.04, 19:00 Jak ugotować wodę na herbatę??? Dzisiaj sobota, nie jestem w pracy, Internet drogi, szukać nie będę. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Woda 03.04.04, 19:08 Hm. Mnie zawsze najlepiej wychodzi gotowana w kartonowym pudełku na niewielkim ogniu. Problem jest tylko z pudełkiem, takie po butach odpada. Najlepiej zrobić samemu z dotstępnej w sklepach papierniczych twardej, sztywnej tektury. Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać obrazek z obrysem takiego pudełka, po prostu go wydrukujesz i odrysujesz na tekturze. Przyda się nożyk do papieru. Podobno najlepsze są pudełka zszywane (niska toksyczność), ale mnie się naprawdę nie chciało, więc mam takie sklejone zwykłym klejem. Niektórzy szczególnie polecają klej szkolny. W kwestii wody... Są różne szkoły, najnowsza teoria to taka, że należy odłupać trochę lodu ze scianki zamrażalnika. Powodzenia! 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś