panowca 15.04.04, 15:52 nie wiecie przypadkiem gdzie można ją kupic we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: baranina - Wrocław -- tez bym chciala... 15.04.04, 15:57 sie dowiedziec - Wroclaw i okolice? dziekuje Panie Owco za zadanie pytania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Może EPI? 15.04.04, 16:46 Niedawno widzialam tam mrożone kawałki kangura i inne cuda więc baranina powinna też być. Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Re: Może EPI? 15.04.04, 19:43 dzięks może EPi nawet byłbym skłonny przepłacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz w makro droga jak smok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:57 wszedzie zresztą .... ze to w 'społemie' czasem są stare łojowe barany tzw capy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panowca gdzie w społemie? 16.04.04, 15:34 sa te capy może sa na tyle nie scapiałe ze można by je na grilla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: gdzie w społemie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:24 w Społemie mięsno-garmażeryjnym w bydgoszczy a może? bajcować dobę i grillować.... ale wygląd marny żółtawo tłustawy capek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: gdzie w społemie? IP: *.os.kn.pl 16.04.04, 20:02 baranina jest w hali targowej i na prywatnym stoisku w feniksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: gdzie w społemie? IP: *.media4.pl 17.04.04, 10:46 gdzie w hali? i gdzie w feniksie? halę obeszłam całą i śladu żadnego nie znalazłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: gdzie w społemie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.04, 11:37 Może siedzi w więzieniu? A tak serio, byłam wczoraj w Epi - baraniny brak. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: gdzie w społemie? 17.04.04, 12:40 Gość portalu: Agusia napisał(a): > Może siedzi w więzieniu? ********* hahahaha ano siedzi, siedzi.... i jest za co... ;))))))))) > A tak serio, byłam wczoraj w Epi - baraniny brak. ********* sluchajcie, w Gorach Sowich wypasaja owce, dlatego w moim poprzednim wpisie zasugerowalam "u chlopa". jakby z jakims owczarzem sie zaznajomic, to pewnie by i jagniatko ubil, pocial na odpowiednie czesci i sprzedal. Tylko wtedy spora zamrazarke trzeba by miec... pozdrawiam Jutka - juz niedlugo znowu dolnoslazanka :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Re: gdzie w społemie? 20.04.04, 11:20 tak tylko taki przysłowiowy chłop kaze sobie płacić jakby to było morderstwo na zlecenie co najmniej - sami widzicie paranoja nie mozna dżest pójśc i kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 11:39 No, ja też mam ten problem, ale interesuje mnie też jagnięcina, czy królik. Jeśli gdzieś znajdę baraninę to dam znać, i proszę o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.os.kn.pl 20.04.04, 15:29 Swieże króliki-w czwartki jest dostawa do Carefura Baranina w feniksie-na stoisku od strony szewskiej,takie poza hala sprzedazy stoisko,warto zapytać,bo pewnie nie jest w ciagłej sprzedaży Jagniecina widziałamświeżą w geancie Baranina w hali targowej- nie wiem na którym stoisku,ale czasem jest,trzeba popytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 16:59 A czym dojechać bezpośrednio z Carrefoura do Geant'a?? ;)))) Tylko nie pisz, że samochodem. Dziękuje sprawdzę w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.os.kn.pl 20.04.04, 22:09 z carefura do powstancow slaskich, a potem 2 do dominikanskiego a pozniej w autobus darmowy do Geanta Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: od chlopa 20.04.04, 17:04 PanieOwco, czy przeliczajac na kg miesa, taki baranek od chlopa bylby drozszy niz w sklepie? Jakby co, oferuje znalezienie i pogadanie, po powrocie na Dolny Slask, i rzucenie tutaj informacji. Ja osobiscie nie mialabym nic przeciwko trzymaniu poporcjowanego barana w zamrazarce na caly sezon :) pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link Zgłoś