Dodaj do ulubionych

baranina - Wrocław

15.04.04, 15:52
nie wiecie przypadkiem gdzie można ją kupic we Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: baranina - Wrocław -- tez bym chciala... 15.04.04, 15:57
      sie dowiedziec - Wroclaw i okolice?

dziekuje Panie Owco za zadanie pytania :))
    • czarna_mandarynka Może EPI? 15.04.04, 16:46
      Niedawno widzialam tam mrożone kawałki kangura i inne cuda więc baranina
      powinna też być.
      • panowca Re: Może EPI? 15.04.04, 19:43
        dzięks może EPi nawet byłbym skłonny przepłacic
        • docg w makro bywa (n/txt) 16.04.04, 11:36
          • Gość: sz w makro droga jak smok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:57
            wszedzie zresztą ....

ze to w 'społemie' czasem są stare łojowe barany tzw capy ;-)
            • panowca gdzie w społemie? 16.04.04, 15:34
              sa te capy może sa na tyle nie scapiałe ze można by je na grilla?
              • Gość: sz Re: gdzie w społemie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:24
                w Społemie mięsno-garmażeryjnym w bydgoszczy
                a może?
                bajcować dobę
                i grillować....
                ale wygląd marny żółtawo tłustawy
                capek
                • Gość: kojka Re: gdzie w społemie? IP: *.os.kn.pl 16.04.04, 20:02
                  baranina jest w hali targowej i na prywatnym stoisku w feniksie.
                  • Gość: ana Re: gdzie w społemie? IP: *.media4.pl 17.04.04, 10:46
                    gdzie w hali? i gdzie w feniksie?
                    halę obeszłam całą i śladu żadnego nie znalazłam :(
                  • Gość: Agusia Re: gdzie w społemie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.04, 11:37
                    Może siedzi w więzieniu?
                    A tak serio, byłam wczoraj w Epi - baraniny brak.
                    • jutka1 Re: gdzie w społemie? 17.04.04, 12:40
                      Gość portalu: Agusia napisał(a):

> Może siedzi w więzieniu?
                      hahahaha
                      ano siedzi, siedzi.... i jest za co... ;)))))))))

> A tak serio, byłam wczoraj w Epi - baraniny brak.
                      sluchajcie, w Gorach Sowich wypasaja owce, dlatego w moim poprzednim wpisie
                      zasugerowalam "u chlopa". jakby z jakims owczarzem sie zaznajomic, to pewnie by
                      i jagniatko ubil, pocial na odpowiednie czesci i sprzedal. Tylko wtedy spora
                      zamrazarke trzeba by miec...

pozdrawiam
                      Jutka - juz niedlugo znowu dolnoslazanka :))))))))))))))
                      • panowca Re: gdzie w społemie? 20.04.04, 11:20
                        tak tylko taki przysłowiowy chłop kaze sobie płacić jakby to było morderstwo na
                        zlecenie co najmniej - sami widzicie paranoja nie mozna dżest pójśc i kupić
                        • Gość: Agusia Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 11:39
                          No, ja też mam ten problem, ale interesuje mnie też jagnięcina, czy królik.
                          Jeśli gdzieś znajdę baraninę to dam znać, i proszę o to samo.
                          • Gość: kojka Re: Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.os.kn.pl 20.04.04, 15:29
                            Swieże króliki-w czwartki jest dostawa do Carefura
                            Baranina w feniksie-na stoisku od strony szewskiej,takie poza hala sprzedazy
                            stoisko,warto zapytać,bo pewnie nie jest w ciagłej sprzedaży
                            Jagniecina widziałamświeżą w geancie
                            Baranina w hali targowej- nie wiem na którym stoisku,ale czasem jest,trzeba
                            popytać
                            • Gość: Agusia Re: Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 16:59
                              A czym dojechać bezpośrednio z Carrefoura do Geant'a?? ;))))
                              Tylko nie pisz, że samochodem. Dziękuje sprawdzę w tym tygodniu.
                              • Gość: kojka Re: Jeśli znajdę dam namiar;) IP: *.os.kn.pl 20.04.04, 22:09
                                z carefura do powstancow slaskich, a potem 2 do dominikanskiego a pozniej w
                                autobus darmowy do Geanta
                        • jutka1 Re: od chlopa 20.04.04, 17:04
                          PanieOwco, czy przeliczajac na kg miesa, taki baranek od chlopa bylby drozszy
                          niz w sklepie?
                          Jakby co, oferuje znalezienie i pogadanie, po powrocie na Dolny Slask, i
                          rzucenie tutaj informacji. Ja osobiscie nie mialabym nic przeciwko trzymaniu
                          poporcjowanego barana w zamrazarce na caly sezon :)

pozdrawiam, Jutka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka