Gość: kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 23:00 na dorsz w marynacie sojowo-imbirowej zapiekany z serem kozim i likierem anyżowym, podawany z sosami pomarańczowo-wasabi oraz truskawkowo- imbirowym i risotto kokosowym czekam i pozdrawiam, k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T.H. Re: Do MBP..prosze o przepis IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 23:09 To chyba miało pójść w odpowiedzi na POŚMIEJMY SIĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieta4 Re: Do MBP..ja tez 16.04.04, 23:10 warto jesc dorsza, ze tak sie odezwe moim mentorskim tonem:). MBP - gratuluje wyszukanego smaku. i witamy kolejnego ambitnego szefa w kuchni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Do MBP..ja tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 17:57 do T.H. nie ma tu nic do smiechu...przeczytaj posty na "Poznajmy sie" co ludzie potrafia ugotowac... k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.T. Re: Do MBP..prosze o przepis IP: *.proxy.aol.com 17.04.04, 18:36 No cóż, "jedzmy dorsze..." Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Chwileczkę! 17.04.04, 19:05 Proszę się nie śmiać z dorszy, bo to bardzo szlachetna ryba i w takiej np. Italii potrafią z niej przygotowywać cuda. Nawiasem mówiąc, właśnie założyłam wątek o dorszu i dzisiaj właśnie dorsza będę jeść na kolację (ale nie przewiduję polewy kokosowej, bitej śmietany ani likieru pomarańczowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbp Re: Do MBP..prosze o przepis IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.05.04, 17:24 Sorki, że tak rzadku tu zaglądam - nawał zajęć i obowiązków... Przepis mogę przesłać w pdf-ie Pozdrawiam mbp Odpowiedz Link Zgłoś