speni Re: jakis deser z nutelli 03.05.04, 12:22 No oczywiście naleśniki z nutellą, mało skomplikowane ale jakie pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: jakis deser z nutelli 03.05.04, 13:32 Już o tym kiedyś pisałam, ale...: naleśniki + nutella + mandarynki z puszki! mniam...mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CynamonowaMay Re: jakis deser z nutelli IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.04, 14:44 Kromka pieczywa tostowego, posmarować nutellą, na to położyć plasterki banana i drugą kromkę, a wszystko razem zapiec i jeść na ciepło. Dla wielu za słodkie, ale ja uwielbiam słodkości:) Pozdrawiam, CynamonowaMay! Odpowiedz Link Zgłoś
kags Re: jakis deser z nutelli 03.05.04, 22:43 te nalesniki sa rewelacyjne! pierwszy raz robilam z mandarynkami z puszki, a pozniej z pomaranczami (filetami z pomaranczy). na to galka lodow waniliowych, bita smietana, truskawki itd. niebo w gebie... ale zjesc sie tego duzo nie da ;) a! nigdy sie nie dopytalam czy jecie je na zimno, czy podsmazacie? ja podsmazam na masle. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: jakis deser z nutelli 03.05.04, 22:53 Wow! aż takiej bogatej wersji to jeszcze nie miałam:))). Chyba muszę spróbować, tym bardziej, że ostatnio króluje u mnie bananowa wersja naleśników. A naleśników już nie podsmażam. Odpowiedz Link Zgłoś
kags Re: jakis deser z nutelli 04.05.04, 11:04 a wyobraz sobie jak sa chrupiace i gorace... rozplywaja sie na nich lody ze smietanka... mmmmm :))) Odpowiedz Link Zgłoś