Dodaj do ulubionych

Problem z parowarem

IP: *.enterpol.pl 08.04.11, 13:09
Mam to urządzenie już drugi rok.Dotychczas sprawował się dobrze ale od jakiegoś czasu zauważyłam,że podczas gotowania urządzenie się samo wyłącza i za moment z powrotem włącza.
Myślałam,że to taka już jego uroda ale dziś gotowałam na najniższym piętrze filety z kurczaka a na wyższym mrożoną marchew z groszkiem i po 25 minutach gotowania mrożonka była zimna a filety w środku prawie surowe.
Parowar użytkuję zgodnie z instrukcją,często odkamieniam i nie wiem dlaczego tak się zachowuje.
Może coś podpowiecie poza tym żeby odnieść do naprawy.
Może ja o czymś nie wiem i robię coś źle?
Na początku gdy go kupiłam parowar pracował bardzo dobrze.Nigdy nie wyłączał się i nie włączał.
Obserwuj wątek
    • mhr2 Re: Problem z parowarem 08.04.11, 13:23
      Gość portalu: AnkaKw napisał(a):

> Mam to urządzenie już drugi rok,

a ten problem poznalas dzisiaj?
      • linn_linn Re: Problem z parowarem 08.04.11, 15:11
        Przeciez napisala: "Na początku gdy go kupiłam parowar pracował bardzo dobrze.".
    • Gość: mag Re: Problem z parowarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 18:32
      Po prostu się zepsuł. Masz do wyboru szukać serwisu i za naprawę zapłacić tyle, ile mniej więcej kosztuje nowe urządzenie albo kupić nowy parowar a ze starego zrobić doniczkę. Dla mnie sprawa jest oczywista, nie wiem po co się pytać.
      • Gość: x a dlaczego ma zapłacić za naprawę IP: *.unitymediagroup.de 08.04.11, 19:09
        w drugim roku użytkowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka