Dodaj do ulubionych

Najsmaczniejsze ryby

• renia444 Re: Najsmaczniejsze ryby 16.10.11, 18:34
      Gość portalu: miu napisał(a):

> Jesli to prawdziwa sola - to jest rarytasem. Trudna do przyrzadzenia, choc wyda
      > je sie latwa. Zwykle bardzo droga.

A na blogach tak często się pojawia. Tyle że w rzeczywostości to filet z pangi co udaje solę
    • Gość: kaja Re: Najsmaczniejsze ryby IP: *.aster.pl 17.10.11, 21:33
      grillowana dorada
    • squirk Re: Najsmaczniejsze ryby 17.10.11, 22:11
      Odkryliśmy jakiś czas temu palię alpejską, bywa w Auchan, wspaniały smak. Kupuję zawsze 4-6 sztuk na zapas i mrożę - wolałabym mieć zawsze świeże, oczywiście, ale nie cierpię robić zakupów, a mrożone niewiele imho tracą.
      • mon_ika_26 Re: Najsmaczniejsze ryby 18.10.11, 16:55
        Jak tak czytam wasze opinie to muszę się z Wami zgodzić. Smakują mi ryby, choć muszę przyznać, że nie jem ich za często - ale chcę to zmienić :) Ale jak już kupowałam to taką w sklepie z zamrażarek.
        Ale ostatnio w trasie znajomy zaproponował zatrzymanie się w okolicach Ińska na rybkę, mówi, że ma sprawdzony bar. Zgodziliśmy się, bar nie wyglądał szałowo - taki jak z innej epoki.
        Ale rybka była pyszna :) od dawna nie jadłam świeżej ryby i mając porównanie do mrożonej - powiem bez porównania. Naprawdę jest różnica.
    • mhr2 zalezy od sezonu, jesienia uwielbiam karpia, 25.10.11, 12:16
      a2406 napisała:

> Które to? Postanowiłam jeść więcej ryb dla zdrowia a ponieważ nigdy za nimi nie
      > przepadałam to zdecyduję się na te naprawdę smaczne.

ogolnie wszystkie sa smaczne, wystarczy kazda sprobowac, kazdy ma inny smak,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka