kr_ka_11 17.02.12, 11:08 poszukuję w Krakowie, w Auchan i w Almie nie ma, gdzie można ją dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhr2 Re: bok choy 17.02.12, 11:14 troche za wczesnie, mam od lat w ogrodku, wdzieczna salata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: bok choy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.12, 11:36 Dzień dobry, w Auchan kiedys była, ale może to był jednorazowy "wyskok":). Moze na Krupniczej? Albo Kuchnie Świata? Pozdrawiam. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: bok choy 17.02.12, 12:01 dzięki, zobaczę w kuchniach świata :) a na Krupniczej to co to? jakiś sklep orientalny? bo nie kojarzę tam nic takiego. --> mhr, gdzie kupowałeś nasionka? może też bym posiała na działce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: bok choy 17.02.12, 12:12 kr_ka_11 napisała: > dzięki, zobaczę w kuchniach świata :) a na Krupniczej to co to? jakiś sklep ori > entalny? bo nie kojarzę tam nic takiego. > > --> mhr, gdzie kupowałeś nasionka? może też bym posiała na działce :) od 30lat w sklepie, byly zawsze dostepne(u nas), Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: bok choy 17.02.12, 14:32 to jest to samo?, przynajmniej tak wiem z mojego tlumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: bok choy 19.02.12, 21:35 mhr2 napisała: to jest to samo? nie jestem pewna czy to pytanie czy stwierdzenie, wnioskując po dalszej części wypowiedzi --> "przynajmniej tak wiem z mojego tlumaczenia" Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: bok choy 17.02.12, 16:51 Jest kilkanaście odmian tej fajnej kapustki. Kupuję ją dość często. Nie szukałbym jej jednak w marketach, ani takich różnych almach. Poszukaj najbliższego wietnamskiego sklepu spożywczego, dostaniesz ta na 100% i wiele innych ichnich warzyw i owoców. Poza tym ceny u nich są niższe jak w w.w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: bok choy 19.02.12, 21:32 tylko gdzie ja znajdę taki w Krakowie? :/ w azjatyckie produkty zaopatruję się zwykle w sklepach internetowych (a tam tej kapuchy brak - w sumie nie dziwne), w Krakowie nie słyszałam o takim stacjonarnym poza kuchniami świata w galerii krakowskiej. będę póki co polować w auchan bo mam parę przepisów z bok choy do wypróbowania :) jeśli ktoś zna jakiś stacjonarny sklep azjatycki/orientalny będę wdzięczna za namiar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: bok choy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.12, 11:22 Też byłabym zainteresowana namiarami na takie miejsce. Niestety, z tego co wiem, to jedyny taki sklepik był kiedys przy Tandecie, ale śladu już po nim nie ma. Pozdrawiam. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: bok choy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.12, 11:24 Aha, tu o sklepiku, przy Krupniczej : www.e-krakow.com/sklep/240-Naturalny_Sklepik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMK Re: bok choy IP: *.centertel.pl 21.02.12, 13:00 Też kocham tę kapustkę. A zatem poszerzam wątek, gdzie w Poznaniu kupię? W Sheratonie w karcie mają, więc gdzieś muszą ją kupować, no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: bok choy 21.02.12, 13:35 dzięki ogromne za informacje, niestety nie mają bok choy (dzwoniłam), tak czy inaczej muszę ich koniecznie odwiedzić, bo asortyment mają bardzo bogaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 co z normalna zielona salata?, jest gorsza 21.02.12, 14:30 kr_ka_11 napisała: > dzięki ogromne za informacje, niestety nie mają bok choy (dzwoniłam), tak czy i > naczej muszę ich koniecznie odwiedzić, bo asortyment mają bardzo bogaty :) uwielbiam ja tez , mam rozne Odpowiedz Link Zgłoś