Gość: maxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:31 mozecie mi wyjaśnić co jeść i jak jeść w diecie rozdzielnej? /w google są same linki do książek.../ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: dieta rozdzielna 25.06.04, 11:37 Celem tej diety / i wielu innych / jest zarabianie na ksiazkach. Zajrzyj na forum Diety. Tam beda wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: dieta rozdzielna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:45 a gdzie jest takie forum? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: dieta rozdzielna 25.06.04, 11:50 Np. Odchudzanie / prywatne, wiec musisz zalozyc konto; czytac mozesz bez /. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19193 Bylo tez Diety, ale po zmianach forumowych nie widze. Moze jest jeszcze. Poszukaj na forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
katepat Re: dieta rozdzielna 25.06.04, 16:19 w diecie rozdzielnej generalnie chodzi o to, aby nie łaczyć w posiłkach węglowodanów z białkami - czyli np jak jesz mięsko, to tylko z warzywami, bez chleba,bez klusek, bez ziemniaków. moja znajoma bardzo ładnie schudła na takiej diecie, ja polecam inną - można na niej jeść wszystko, byleby unikac jak ognia pieczywa, mąki, ziemniaków, makaronu, no i oczywiście słodyczy. Efekt gwarantowany :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: dieta rozdzielna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:09 trzy m-ce nie jadłam ziemniaków, zamiast nich brukselkę efekt? schudłam, ale jak patzrę na brukselkę to brrr ble ble nawet nie chodzi mi o schudnięcie, pytam o dietę rozdzielną podobno można jeść wszytko tylko właśnie grupami mięso-mięso ser-ser itp i chodzi o to, ze to zdrowe podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esik Re: dieta rozdzielna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:35 montignac.miniportal.pl/ Tutaj znajdziesz wszystko na temat diety nielaczenia czyli diet Montignaca. Pozdrawiam esik Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: dieta rozdzielna 25.06.04, 19:59 Zaraz, zaraz, zdaje się, że dieta niełączenie produktów czyli dieta Diamondwó i dieta Montignaca to dwie różne diety. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: dieta rozdzielna 26.06.04, 08:36 Otóz to, wspolne maja jedno- w jednej i drugiej sie nie laczy.W MM nie łączy sie weglowodanów z tłuszczami, w diecie niełaczenia weglowodanów z białkami. -------------------------------------------------- Chcesz schudnąc, zdrowo sie odżywiać, zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143 Odpowiedz Link Zgłoś