Dodaj do ulubionych

Ryby i owoce morza

IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 07:29
Potrzebuje na święta BN kupić jakąś inną rybę niż karpia.
Co rok tylko karp i karp..;)

Ktoś zna jakiś dobry sklep w Warszawie ze świeżą rybą+owoce morza ???

Za info z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Ryby i owoce morza IP: *.centertel.pl 29.11.12, 13:48
      Oooo!!! własnie też poszukuje !!!!
      • squirk Re: Ryby i owoce morza 29.11.12, 13:57
        Szklana kula podpowiada mi, że za chwilę nastąpią czary z mleka i wpadnie nowy obcy nick z nazwą sklepu, zupełnie znikąd i przypadkiem bo "szwagier kuzyna brata ciotki właśnie kupił tam świeże przegrzebki i nie uwierzycie, jak strasznie tanio, chyba też kupię".
        • trypel nie nie nie 29.11.12, 14:25
          nie że własnie kupił ale OD ZAWSZE tam kupuje i zawsze jest świeżo czysto i smacznie. Ideał po prostu :D
          • squirk Re: nie nie nie 29.11.12, 14:29
            No tak, racja, sprawdzony adres a te przegrzebki to właściciel sam łowi w trosce o klienta, a ceny ma niskie bo ma dobre serce a do tego święta za pasem. Gdzie ja miałam głowę że nie wpadłam na taką oczywistość. No cóż, czekamy, forum samo sie nie zaspamuje.
            ;-))
            • Gość: Hania Re: nie nie nie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 07:21
              Tak tak tak-poszukuje Turbota!
        • Gość: Adam kucharz Re: Ryby i owoce morza IP: 151.56.3.* 06.12.12, 15:22
          Tak a ty squirk znow napisz jak Tobie wolno reklamowac to co uwazasz za stosowne I podaj ta strone z chlebem :))))
          • squirk Re: Ryby i owoce morza 06.12.12, 15:32
            Troszkę głupio palnąłeś bo strona Mirabbelki jest w sieci dłużej, niż ja "na poważnie" piekę/gotuję, i nie wymaga absolutnie żadnej reklamy, "wychowała" rzesze piekących, w tym mnie, i to, że ją polecam, dla większości piekących jest oczywistością, to po prostu stary, sprawdzony adres.
            :-)
    • mhr2 Re: Ryby i owoce morza 06.12.12, 11:17
      prubowalam z innymi rybami, niestety szypko potem kupilam karpia,
      a jakis sklep napewno znajdziesz,
      • Gość: Omar Re: Ryby i owoce morza IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 22:58
        A ja znalazłem sklep na Mokotowie
        • Gość: frytulek Re: Ryby i owoce morza IP: 171.192.0.* 07.12.12, 17:08
          Bardzo sie cieszymy.
          • 1zalewajka Re: Ryby i owoce morza 07.12.12, 17:32
            O tak, zwłaszcza że jego IP takie samo jak u założyciela wątku :))))
          • Gość: Rybcia Re: Ryby i owoce morza IP: *.centertel.pl 07.12.12, 17:33
            każdy sie cieszy z nowego sklepu na Puławskiej www.facebook.com/photo.php?fbid=422981841090825&set=a.420336811355328.98641.374847652570911&type=1&theater
            • squirk Re: Ryby i owoce morza 07.12.12, 17:41
              Mnie najbardziej cieszy komentarz na FB o tym, że do 90% zakupionych małży się nie otwiera.
              Mam zagadkę - zgadnijcie, spamerze w kilku osobach, czy zrobię tam zakupy czy też nie? Mała podpowiedź - nie jestem fanką spamu i zatruć pokarmowych.
              • Gość: a Re: Ryby i owoce morza IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 22:58

Sie nie umie robić
    • squirk Re: nie nie nie 06.12.12, 15:27
      Widzę ogromną różnicę między linkiem do sprawdzonych przepisów z różnych stron podawanych przez stałego bywalca forum który nie ma żadnego interesu w tym, żeby strony polecać (poza tym, że uważa przepis za dobry i godny propagowania wśród miłośników dobrej kuchni) a prostackim spamem wrzuconym przez kogos, kto wpada tu tylko na chwilę żeby zareklamować swój serwis/sklep i nie zadaje sobie nawet trudu udawania, że nie uważa forumowiczów za idiotów którzy łykną każdą bajeczkę.
    • Gość: beata_ Re: Ryby i owoce morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 23:47
      Że pisałeś do Squirk, to wszyscy widzą z drzewka, ale miło że wyjaśniasz.
      Zechciałbyś może jeszcze wyjaśnić, coś się tak akurat do niej przyssał? Bo już takie parcie czujesz, że piszesz kompletnie bełkotliwie, byle tylko napisać i dowalić (patrz swój ostatni post "nie, nie nie" i spróbuj go zrozumieć).
      To już się robi żenujące...
      • squirk Re: Ryby i owoce morza 08.12.12, 01:00
        Podziwiam Twoją cierpliwość, mnie przyszło do głowy tylko "piłeś - nie pisz" :-)
        • Gość: beata_ Re: Ryby i owoce morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 01:17
          Też mi przyszło, ale uznałam za zbyt skrótowe :-)
          • squirk Re: Ryby i owoce morza 08.12.12, 01:24
            Shame on me, powinnam poświęcić rozmówcy więcej czasu, następnym razem bardziej się postaram.
            ;-)
    • Gość: beata_ Re: Ryby i owoce morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 23:49
      Nosz kurczę... jakbyś o sobie pisał :-D
      • squirk Re: Ryby i owoce morza 08.12.12, 00:51
        Ciiiii. "Flustraci" i "mondrala" - przyznasz chyba, że to kończy tę dyskusję.
        ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka