Dodaj do ulubionych

Ankieta- sery twarogowe

18.02.13, 20:25
Witam ! Mam wielką prośbę:) jestem studentką V roku Towaroznawstwa i piszę prace magisterską związanej ze spożycie serów twarogowych a także preferencji konsumenta dotyczących wyżej wymienionego tematu. Potrzebuje osób do wypełnienia anonimowej ankiety związanej ze spożycie serów twarogowych. Nie ukrywam, ze najbardziej zalezy mi na osobach od 35 lat wzwyż, ponieważ według naszej piramidy wiekowej w tym wieku jest nas najwiecej ( szczegolnie powyżej 50 ) z góry dziękuje za poświęcony czas każdej osoby z osobna, a poniżej wysyłam link:
www.interankiety.pl/interankieta/3a678fe185f2f83cf182bb4abb4e8155.xml
:) mam nadzieję, że znajdzie sie chociaż kilka pomocnych osób ! :))
pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Ankieta- sery twarogowe IP: *.pgi.gov.pl 19.02.13, 08:21
      Też pozdrawiam. Przy okazji wspomnę, że gram jest wyrazem, który się odmienia (pyt. 11 1000 gramów)
      • Gość: kim Re: Ankieta- sery twarogowe IP: *.free.aero2.net.pl 19.02.13, 12:26
        Zatem przy okazji dodam, że "badanie preferencji konsumenta" wystarczy przeprowadzić na jednej osobie. Nie ma zatem sensu pisać o tym na forach. Co innego gdyby szanowna autorka, niemal magister (sic!), chciała przeprowadzić "badania preferencji konsumentów".

Wiemy, że szkolnictwo wyższe w Polsce to obecnie kpina, ale trudno uwierzyć, że ta naukowa(!) praca ma jakiegoś... promotora.
    • pietnacha40 Re: Ankieta- sery twarogowe 19.02.13, 22:03
      rozbawiło mnie pytanie o kształt serka, jaki preferuję przy zakupach. Robicie tak? Nie kupicie serka, bo jest w kostce, przykładowo?
      • soczek_bez_gazu Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 01:39
        No ja się przyznam, że raczej nie kupię twarogu w kształcie takiej spłaszczonej kuli, bo tak jest też pakowany ser capri (zdaje się polska wersja ricotty) którego nie lubię. Tak chyba mi się ten smak capri projektuje na kulisty twaróg.
        • aqua48 Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 13:07
          soczek_bez_gazu napisała:

> No ja się przyznam, że raczej nie kupię twarogu w kształcie takiej spłaszczonej
          > kuli, bo tak jest też pakowany ser capri (zdaje się polska wersja ricotty) któ
          > rego nie lubię.

Hm, a ja właśnie taki kształt i smak lubię i uważam, że akurat capri łatwo się otwiera w przeciwieństwie do kostek, ale w ankiecie nie można było wybrać kilku opcji. Tak samo jak kilku producentów, a kupuję ser nie tylko z jednego źródła.
      • salsadura Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 13:42
        Nie kupuję kostki i rozpłaszczonej kuli, tylko klinek. Nie pytaj mnie dlaczego, bo nie wiem, robię tak i już :D.
    • marghe_72 Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 13:13
      nie kupuję kostek :D
      • Gość: kim Re: Ankieta- sery twarogowe IP: *.free.aero2.net.pl 20.02.13, 14:44
        A ja szukam tylko serduszek!
    • olivkah Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 13:25
      "Inne (proszę wymienić)" - gdzie mam wymienić? Poza tym zamiast prawidłowej odpowiedzi "od sąsiadki" musiałam zaznaczyć najbliższą przybliżoną "na targu".
    • Gość: gość Re: Ankieta- sery twarogowe IP: *.waw.pl 20.02.13, 13:59
      Nie chce się pomagać osobie, która nie potrafi lub której się nie chce napisać swojej prośby poprawną polszczyzną, a nawet poprawić literówek.
    • jolunia01 Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 14:21
      Wypełnione.
      Jestem zdania, że w pytaniu o producentów lepiej by było zostawic miejsce na wskazanie producenta zamiast sugerować. Mojego i tak tam nie było.
      • pietnacha40 Re: Ankieta- sery twarogowe 20.02.13, 15:08
        No to może macie z tymi kształtami serków, jak ja z kubkami do kawy. Nie z każdego się napiję :D
        • Gość: Łapka Re: Ankieta- sery twarogowe IP: 212.244.151.* 20.02.13, 15:36
          Zrobione. Również uważam, że przy pytaniu oo producentów, powinno być wolne pole na wpisanie zamiast wymienionych nazwa. Ja zaznaczyłam "inne", bo akurat twaróg zwykle kupuję marki "Bieluch", a takiej odpowiedzi tam nie było. I w moim przypadku własnie marka jest wyznacznikiem tego czy biorę czy nie, kształt nie ma znaczenia.
    • beejay02 Re: Ankieta- sery twarogowe 21.02.13, 22:44
      Wypełniłem. Choć w kilku przypadkach zabrakło braku wyboru (zwłaszcza w marce - tu do tego nie było ulubionego w mojej dzielnicy Garwolina).
      Do tego kupuję różne gatunki serów twarogowych zależnie od przeznaczenia: granulowany na śniadanie z bułką, śmietankowy (czy taki gładki z kubeczka a la Bieluch) do smarowania pieczywa, tradycyjny klinek na twarożek własnej roboty, do naleśników, czy leniwych.
    • komanchu Re: Ankieta- sery twarogowe 23.02.13, 20:12
      Tradycyjny twarogowy chudy w kostce bez żadnych dodatków. Priorytetem jest dla mnie wysoka zawartość białka. Zwracam uwagę na opakowanie - nie lubię serów pakowanych bezpośrednio w folię. Spożywam codziennie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka