Gość: agata IP: *.udn.pl 24.07.04, 00:54 proszę mi podpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magosiaa Re: z czym podajecie zrazy zawijane? 24.07.04, 00:59 Przeważnie z kaszą gryczaną, czasem z jęczmienną. Kiszona kapusta lub kiszony ogórek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: z czym podajecie zrazy zawijane? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 01:07 Pochodzę ze Śląska , więc ze zrazami zawijanymi kojarzą mi się zawsze : pyzy albo kluski śląskie i czerwona kapusta . Pyyyyyyyyyyyyyyycha ! Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: z czym podajecie zrazy zawijane? 24.07.04, 09:29 Z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą, albo tylko z czerwoną kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winiolka Re: z czym podajecie zrazy zawijane? IP: 195.117.130.* 24.07.04, 12:03 z ziemniaczkami i z czerwona kapustka(kupuje w słoiku i po przełozeniu do garnka dodaje 2 starte jabłka i kilka goździków,całosc gotuje ok20 min a potem raj dla podniebienia!!!!!A wewnatrz zrazika wkładam plasterek boczku ogórka kiszonego ,paryke i masełko.Ale mam teraz apetyt na tą potrawę. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: z czym podajecie zrazy zawijane? 24.07.04, 20:18 Gość portalu: Winiolka napisał(a): > z ziemniaczkami i z czerwona kapustka(kupuje w słoiku i po przełozeniu do > garnka dodaje 2 starte jabłka i kilka goździków,całosc gotuje ok20 min a potem > raj dla podniebienia!!!!!A wewnatrz zrazika wkładam plasterek boczku ogórka > kiszonego ,paryke i masełko.Ale mam teraz apetyt na tą potrawę. Paluszeczki lizac! A gowienko bedzie pachnace? Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: z czym podajecie zrazy zawijane? 24.07.04, 12:45 Nie podaję, bo nie robię :) Ale jeśli lubię z kaszą gryczaną i buraczkami gotowanymi, zasmażanymi, tartymi na grubej tarce. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna51 Re: z czym podajecie zrazy zawijane? 24.07.04, 18:01 Gość portalu: agata napisał(a): > proszę mi podpowiedzieć Moi lubia zrazy z ziemniakami lub kasza (obojetnie jaka) Do tego ZAWSZE szpinak !!! U mojej mamy byla surowka z kiszonej kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: z czym podajecie zrazy zawijane? IP: *.proxy.aol.com 24.07.04, 19:13 Kluski kładzione, najlepiej mocno odsmażone ze swarkami lub bez. Chyba i kuskus. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: z czym podajecie zrazy zawijane? 24.07.04, 20:20 Gość portalu: Winiolka napisał(a): > z ziemniaczkami i z czerwona kapustka(kupuje w słoiku i po przełozeniu do > garnka dodaje 2 starte jabłka i kilka goździków,całosc gotuje ok20 min a potem > raj dla podniebienia!!!!!A wewnatrz zrazika wkładam plasterek boczku ogórka > kiszonego ,paryke i masełko.Ale mam teraz apetyt na tą potrawę. Paluszeczki lizac! A gowienko bedzie pachnace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winiolka Do cynika!! IP: 195.117.130.* 25.07.04, 14:01 Jezeli twoim upodobaniem jest gówienko,to nie dziwie sie ze masz brak kultury,widocznie w twoim mózgu sa juz tylko gówienka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: Do cynika!! 25.07.04, 18:49 Gość portalu: Winiolka napisał(a): > Jezeli twoim upodobaniem jest gówienko,to nie dziwie sie ze masz brak > kultury,widocznie w twoim mózgu sa juz tylko gówienka!!! A ile ty masz lateczek dziewczynko? Mialem na mysli Twoje gowienko Kto uzywa takich slow: ziemniaczkami kapustka zrazika plasterek masełko Kpiny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winiolka Re: Do cynika!! IP: 195.117.130.* 26.07.04, 08:46 tobie równiez nie jest to obce cyt:"dziewczynko,gówienko".Tak na marginesie to sto razy lepiej wole używac takiego słownictwa niz przytaczać wulgaryzmy i przekleństwa,które pewnie tobie nie są obce.Jesli chodzi o mój wiek to nic ci do tego.Ty masz pewnie pare lat na swoim karku ale to wcale nie znaczy ze jestes dojrzały, a przede wszystkim brak ci kultury osobistej.zamiast udzielac mi cynicznych uwag załóż swoj post pt."kto mi pomoże?szukam swojej inteligencji ,bo gdzies mi uciekła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winiolka Re: Do cynika!! IP: 195.117.130.* 26.07.04, 08:46 tobie równiez nie jest to obce cyt:"dziewczynko,gówienko".Tak na marginesie to sto razy lepiej wole używac takiego słownictwa niz przytaczać wulgaryzmy i przekleństwa,które pewnie tobie nie są obce.Jesli chodzi o mój wiek to nic ci do tego.Ty masz pewnie pare lat na swoim karku ale to wcale nie znaczy ze jestes dojrzały, a przede wszystkim brak ci kultury osobistej.zamiast udzielac mi cynicznych uwag załóż swoj post pt."kto mi pomoże?szukam swojej inteligencji ,bo gdzies mi uciekła" Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: Do Winiolka(i) !!!! 27.07.04, 21:19 Gość portalu: Winiolka napisał(a): > tobie równiez nie jest to obce cyt:"dziewczynko,gówienko".Tak na marginesie to > sto razy lepiej wole używac takiego słownictwa niz przytaczać wulgaryzmy i > przekleństwa,które pewnie tobie nie są obce.Jesli chodzi o mój wiek to nic ci > do tego.Ty masz pewnie pare lat na swoim karku ale to wcale nie znaczy ze > jestes dojrzały, a przede wszystkim brak ci kultury osobistej.zamiast udzielac > mi cynicznych uwag załóż swoj post pt."kto mi pomoże?szukam swojej > inteligencji ,bo gdzies mi uciekła" Oto moje wpisy: 1. Paluszeczki lizac! A gowienko bedzie pachnace? 2.A ile ty masz lateczek dziewczynko? Mialem na mysli Twoje gowienko Kto uzywa takich slow: ziemniaczkami kapustka zrazika plasterek masełko Kpiny, prawda?" Skarbie: Gdzie tu wulgaryzmy, przeklenstwa, brak dojrzalosci, kultury? Nigdy nie pytam dam o wiek, ale te infantylne slowa zastanowily mnie (i chyba innych tez ). PS Twoja odpowiedz powyzej ma trzy kopie> Dostalas czkawki ze wscieklosci? Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Do Winiolka(i) !!!! 27.07.04, 22:00 cynik5 napisała: > Gdzie tu wulgaryzmy, przeklenstwa, brak dojrzalosci, kultury? > Nigdy nie pytam dam o wiek, ale te infantylne slowa zastanowily mnie (i chyba > innych tez ). "Gówienko" w kontekście kulinarnym nie brzmi zbyt sympatycznie. Zrobnienia Winiolki mnie nie "zastanowiły" - pod dobrym obiadku człowiek ma skłonność do zdrobnień i patrzy na świat przez różową szybkę. > Twoja odpowiedz powyzej ma trzy kopie> > Dostalas czkawki ze wscieklosci? To tajemne zagrania forum, czasem coś się tu chrzani. Nie wińcie bondynek. "Reasumując" - Winiolka, nie przejmuj sie i nie dyskutuj z nim /nią. Cynik - znajdź sobie inne forum do popisu. Albo coś zjedz. Albo, teraz ja ryzykuję wulgarność, ale mnie wkurzyłeś/aś - HAVE SOME SEX! Odpowiedz Link Zgłoś
winiolka do cynika!!! 27.07.04, 22:17 Koniec tematu !!!Nie chce mi sie z Toba gadac!!! A skarbie to mozesz mówic do kogos innego bo ja sobie nie zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: Do NOBULLSHIT i Do Winiolka(i) !!!! i 28.07.04, 13:17 nobullshit napisała: > cynik5 napisała: > > > Gdzie tu wulgaryzmy, przeklenstwa, brak dojrzalosci, kultury? > > Nigdy nie pytam dam o wiek, ale te infantylne slowa zastanowily mnie (i c > hyba > > innych tez ). > > "Gówienko" w kontekście kulinarnym nie brzmi zbyt sympatycznie. > Zrobnienia Winiolki mnie nie "zastanowiły" - pod dobrym obiadku człowiek > ma skłonność do zdrobnień i patrzy na świat przez różową szybkę. > > > Twoja odpowiedz powyzej ma trzy kopie> > > Dostalas czkawki ze wscieklosci? > To tajemne zagrania forum, czasem coś się tu chrzani. Nie wińcie bondynek. > > > "Reasumując" - Winiolka, nie przejmuj sie i nie dyskutuj z nim /nią. > Cynik - znajdź sobie inne forum do popisu. Albo coś zjedz. Albo, > teraz ja ryzykuję wulgarność, ale mnie wkurzyłeś/aś - HAVE SOME SEX! You write, "gowienko" in culinary context does not sound very elegant. Tell the world how does your name "NOBULLSHIT" sound in ANY context? Obviously: 1. You do not know the meaning and origin of this word and use it as a parrot OR 2. You are simply a senile, bitchy female with vague , foggy recollections of (as you write ) SEX. On this note I sign off and promise myself to stay away from individuals like both of you. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Do NOBULLSHIT i Do Winiolka(i) !!!! i 28.07.04, 17:15 cynik5 napisała: > On this note I sign off and promise myself to stay away from individuals like > both of you. Good riddance :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Do Emki_1 28.07.04, 18:06 emka_1 napisała: > wyjaśnienia - bondynka to jest dziewczynka bonda. Genialne, Emko! Moje literówki są coraz bardziej twórcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: z czym podajecie zrazy zawijane? IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 20:48 Z ziemniakami, ale pieczonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: z czym podajecie zrazy zawijane? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.07.04, 21:51 kluski śląskie z sosem pieczarkowym , sałatka z gotowanej , czerwonej kapusty ( sos niekoniecznie , ale ja bardzo lubię ) . Odpowiedz Link Zgłoś