merche 07.01.14, 15:25 Po długich rozważaniach kupiłam w końcu parowar. Czy ktoś może mi polecić sprawdzone przepisy na parze? Nie bardzo wiem, od czego tu zacząć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_m66 Re: gotowanie na parze 07.01.14, 15:45 od otworzenia oczet i nauczenia poslugiwania sie wyszukiwarka forumowa. kilka postow pod twoim na tej stronie jest taki sam watek. merche napisała: > Po długich rozważaniach kupiłam w końcu parowar. Czy ktoś może mi polecić spraw > dzone przepisy na parze? Nie bardzo wiem, od czego tu zacząć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: gotowanie na parze IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 16:12 Skąd się w tobie bierze tyle złośliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: gotowanie na parze 07.01.14, 16:31 merche napisała: > Po długich rozważaniach kupiłam w końcu parowar. Czy ktoś może mi polecić spraw > dzone przepisy na parze? Nie bardzo wiem, od czego tu zacząć... Zerknij tu: foodgawker.com/?s=steamed a kilka dni temu był wątek o parowaniu, może też pomoże: forum.gazeta.pl/forum/w,77,148776681,148776681,Dostalam_parowar_macie_jakie_fajne_przepisy_.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś
merche Re: gotowanie na parze 07.01.14, 17:53 Dzięki za odpowiedzi. Nie zauważyłam, że podobny wątek pojawił się już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: gotowanie na parze 07.01.14, 18:05 merche napisała: > Dzięki za odpowiedzi. Nie zauważyłam, że podobny wątek pojawił się już wcześnie > j. Chyba nie ma tematu który juz by się na forum nie pojawił i faktycznie warto sprawdzić w wyszukiwarce :-) - z drugiej strony powrót do tematu to nowe pomysły, propozycje, czasem od nowych forumowiczów, czas leci i wątek sprzed x lat jest po prostu nieaktualny, nawet do świeższych można czasem dorzucić coś interesującego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: gotowanie na parze 07.01.14, 18:12 z drugiej strony powrót do tematu to nowe pomysły, propozycje, czasem od nowych forumowiczów, czas leci i wątek sprzed x lat jest po prostu nieaktualny, nawet do świeższych można czasem dorzucić coś interesującego. ----------------- to może ja dorzucę: WYWAL PAROWAR! Kup dobry garnek i patelnię! Smacznego jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: gotowanie na parze IP: *.205.186.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.14, 17:16 www.naparze.com.pl/ Też nie dawno dostałam parowar. Już dwa przepisy z tej strony przetestowałam! Super prepisy i jadło nam smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
re12nia Re: gotowanie na parze 07.01.14, 17:37 Pod temat,czy można w parowarze ugotawać makaron. Jutro chcę zrobić na obiad wraz z warzywami,aby było to wszystko razem. Proszę o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
merche Re: gotowanie na parze 07.01.14, 23:03 wg autorki tego bloga, makaronu nie da się niestety ugotować w parowarze: www.znajdzprzepisy.pl/click/index/6214079/?site=choochla.blogspot.com A ja, trąba, próbowałam dzisiaj gotować w parowarze ryż, tylko nie wiedziałam, że należy go zalać wodą... Czekałam ponad godzinę, w końcu zniecierpliwiona wrzuciłam go do garnka i dogotowałam tradycyjnie. No cóż, teraz już zapamiętam;) Problem polega na tym, że do mojego parowaru nie dołączono żadnej książeczki ze wskazówkami ani przepisami. Przeszukuję internet, ale to dość żmudne zajęcie, dlatego może będziemy się tu dzielić swoimi odkryciami? Odpowiedz Link Zgłoś