Gość: mona IP: *.as13285.net 30.06.14, 00:20 Robił ktoś z was kiedyś? Mąż kupił, na opakowaniu napisali, ze trzeba piec/dusić 3h (???). Naprawdę aż tyle im trzeba?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Nie dość, że napisane jak byk to IP: *.gdynia.mm.pl 30.06.14, 07:17 jeszcze masz jakieś wątpliwości? Masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
blondina7 Re: Nie dość, że napisane jak byk to 04.07.14, 10:01 Tak, robi się je dość długo. I nie wiem czy Cie nie pocieszę, ale w smaku są fatalne, nie smakowały nawet mojemu mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bycze nerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 10:45 ja od czasu do czasy kupuję nereczki ale wieprzowe, wymaga to trochę pracy ale w sosie chrzanowym z kluskami bardzo lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: Bycze nerki 05.07.14, 11:25 podroby podawane sa w dobrych restauracjach, czasami warto cos z nich zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Bycze nerki 05.07.14, 11:41 > podroby podawane sa w dobrych restauracjach, w koncu czyms chca sie wyrozniac od tzw. normalnych restauracji, gdzie podaja dobre jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: Bycze nerki 05.07.14, 12:10 uwazasz podroby za cos niedobrego, ktore nie ma zadnej wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Bycze nerki 05.07.14, 15:30 Nie wiem, dobre czy zle, nie jadam ale do luksusowych potraw bym tego nie zaliczyla. Jestem pewna, ze zwierze ma smaczniejsze czesci dla naszego podniebienia, ale to subiektywna ocena. Podbno japonczycy jadaja byczy penis i bycze jaja. Smacznego jak ktos lubi. Ja wole dobrego befsztyka czy steki z poledwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bycze nerki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.14, 11:31 sofia41 napisała: > Podbno japonczycy jadaja byczy penis i bycze jaja. odwiedź hiszpanię;) Odpowiedz Link Zgłoś