Dodaj do ulubionych

Krwinkomocz

06.02.25, 17:08
Witam mam 26 lat i borykam się z krwinkomoczem. Podczas oddawania moczu nie widzę tej krwi. Miałem robione USG jamy brzusznej RTG nerek , USG jąder wszystko jest w porządku. Badanie w moczu wskazuje na podwyższenie erytrocytów bo zaczelo się od 18 ul a teraz jest 150 ul, barwa mętna dodatkowo pasma śluzu 96 ul. Posiew moczu ujemny dodatkowe badania na 7 patogenów panel urogenitalny nic nie wykazał. Co mogę jeszcze sprawdzić. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • matii9999 Re: Krwinkomocz 06.02.25, 17:12
      Edit : pomyłka pasma śluzu 360 ul
    • koziorozka Re: Krwinkomocz 06.02.25, 17:33
      Żadnych objawów?
      Może taka twoja uroda.
      Na wszelki wypadek urografia TK by sie przydała?

• sp9tcu Re: Krwinkomocz 07.02.25, 06:01
        A po co tomografia zasadnicze pytanie ile to już masz czasu czy Piłeś jakieś antybiotyki na pęcherz moczowy to może być zapalenie pęcherza moczowego zapalenie dróg moczowych bezbolesna kamica nerkowa po prostu mało schodzi w piasku ale drażni to mogą być problemy z nerkami A może być nawet sprawa nowotworowa jeden na 600 000 Tak więc polecam dobrego urologa sprawdzić i tak dalej i tak dalej ja jednak będę stwierdzał moje rozpoznanie nieleczony stan zapalny pęcherza moczowego dróg moczowych tyle w temacie
        • matii9999 Re: Krwinkomocz 07.02.25, 12:16
          Od 3 dni mam antybiotyk , przy pierwszej fazie brania dwa razy wyleciały duże skrzepy krwi z moczem. I teraz już nie widzę skrzepów
          • sp9tcu Re: Krwinkomocz 07.02.25, 15:28
            Nie słuchaj ludzi nie rób żadnej tomografii Po co masz zapalenie pęcherza moczowego dróg moczowych może i też jąder jeśli jesteś mężczyzną może masz jakąś utajoną kamicę nerkową wypij antybiotyki pij Nope i za miesiąc półtora zrób ponowne badania pytanie zasadnicze Czy boli ciebie brzuch bardzo ważne pytanie jeszcze raz Czy boli cię brzuch i jeśli boli to oznacza że jest od kamicy nerkowej jeśli nie boli to nie
            • matii9999 Re: Krwinkomocz 07.02.25, 16:21
              Brzuch nie boli , czasami przy oddawaniu moczu piekło , nerki sprawdzone prześwietlenie jamy brzusznej też pęcherz też w porządku na prześwietleniu
              • evee1 Re: Krwinkomocz 10.02.25, 07:41
                A miałeś robioną cystoskopie (taka sonda, żeby obejrzeć wnętrze pęcherza przez kamerkę)?
                Jak wyjdzie ok, to może taka Twoja uroda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka