Gość: Mia IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.04, 22:53 Czy mozna jeszcze go gdzies kupic, albo cos podobnego w smaku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LIUXING Re: Baton krymski IP: *.com.pl 01.09.04, 15:43 nie wiem...ale chcialabym sie dowiedziec....moja mama ciagle wspomina z rozrzewnieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Baton krymski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:56 Pisałem już do Frazera który wykupił Bałtyk ale mnie olali baton był super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Baton krymski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:00 A co to byl za baton, bo jakos nie kojarze a jestem ciekawa (uwielbiam batony ;-) A pamietacie baton Gucio? Taka sztabka mleka w proszku z bakaliami? Albo czechoslowacki (jeszcze) baton Gloria? w pomaranczowym i niebieskim opakowaniu? Pomiedzy cienkia jak oplatek warstwa krowki byla pyszna masa z orzeszkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica Re: Baton krymski IP: *.epsa.pl 06.09.04, 10:48 no włąśnie, co to jest (był) ten baton krymski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Baton krymski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:41 oblany czekoladą a w środku masa czekoladowa i resztki wafli CUDOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś