Dodaj do ulubionych

Znow dalam sie naciagnac

05.09.04, 02:26
ehhh, 5 kg avocado za jakies 6 zlociszy(w przeliczeniu) i wszystkie
mieciutkie wprost do jedzenia. Za kilka dni beda do wyrzucenia a szkoda, cos
tam sprzedawca mamrotal co to niby mozna z nimi robic ale ni w zab nie
zrozumialam. Na kolacje bedzie guacamole i tosty, jutro na sniadanie dorzuce
do pasty z tunczyka i co dalej? Oj ja biedna:))
Obserwuj wątek
      • Gość: Kasia Z octem i pieprzem IP: *.chello.pl 05.09.04, 11:00
        Ja uwielbiam jesc avocado z octem i swierzo zmielonym pieprzem. Po prostu
        przrkroj avocado na pol, natnij miaz w krateczke nie przecinajac skorki.
        skropic octem ja uzywam malt vinegar z anglii to jest jakis ocet slodowy czy
        cos takiego ale winny taz jest super, tylko nie balsamiczny bo ma za mocny smak
        i posypac pieprzem. Moje avocado zawsze plywa w octcie i jest czarne od pieprzu.
        Smacznego!

        A gdzie kupilas tak tanie z=avocado bo ja jusz os kilku miesiecy nie jadlam b
        trafialam na takie co byly czarne w srodku mimo ze wygladaly ok z zewnatrz,
        albo mialy ohydne lyka w srodku. No i sie zniechecialm a avocado uwielbiam.
        • dziuunia Re: Z octem i pieprzem 05.09.04, 11:52
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

          >
          > A gdzie kupilas tak tanie z=avocado bo ja jusz os kilku miesiecy nie jadlam b
          > trafialam na takie co byly czarne w srodku mimo ze wygladaly ok z zewnatrz,
          > albo mialy ohydne lyka w srodku. No i sie zniechecialm a avocado uwielbiam.

          Kliknij w linka,który Mysiulek ma w sygnaturce,dowiesz się skąd te awokado,a
          przy okazji pooglądasz piękne zdjęcia:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka