qubraq 21.10.15, 16:17 Czy to prawda że nasz kminek jest szkodliwy dla zdrowia - że rozwala trzustkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x wręcz przeciwnie, kminek jest zalecany IP: *.hsi15.unitymediagroup.de 21.10.15, 16:26 przy chorobach trzustki> www.echirurgia.pl/diety/dieta_trzustka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: kminek? 22.10.15, 12:02 qubraq napisał: > Czy to prawda że nasz kminek jest szkodliwy dla zdrowia ziemniaki gotowane z kminkiem wspaniale;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: kminek? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.15, 18:50 Nasz kminek jest szkodliwy? Czy jakiś inny nie? Na czym polega jego szkodliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
grekorkiewicz_em Re: kminek? 23.10.15, 11:36 Nic takiego nie słyszałam. Czytałam o szkodliwym cynamonie, ale kminek.. przy takich ilościach jak jemy to chyba i tak nie ma znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: kminek? 24.10.15, 11:27 Dzięki za wsparcie! :-) Uwielbiam kminek - moge go uzywać do wszystkiego z wyjatkiem kompotu; płaska łyzka kminku idzie do gotowania każdej zupy wielowarzywnej czy rosołu; ziemniaki tez gotuje z łyzeczką kminku i połówką cebuli ;-) pyszny jest chleb z domowym smalcem z sebulką posypany trochę kminkiem tartym ;-) Jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: kminek? 08.11.15, 12:45 Na różnych stronach różni trole piszą, że różne zioła są szkodliwe, żeby tylko kupować różne szkodliwe medykamenty. Na prawie wszystkich stronach o ziłach zajdzie się wpis, że dane zioło jest szkodliwe. Nawet gdzieś wyczytałem, że pokrzywa jest szkodliwa i można się nią zatruć. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: kminek? 08.11.15, 18:29 generalnie życie jest szkodliwe. prowadzi do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: kminek? 10.11.15, 14:32 jarek_zielona_pietruszka napisał: > Na różnych stronach różni trole piszą, że różne zioła są szkodliwe, żeby tylko > kupować różne szkodliwe medykamenty. Na prawie wszystkich stronach o ziłach zaj > dzie się wpis, że dane zioło jest szkodliwe. Nawet gdzieś wyczytałem, że pokrzy > wa jest szkodliwa i można się nią zatruć. Dzięki Jarku za wsparcie ;-) ja nawet do gotowania ziemniaków dodaję pół łyżeczki kminku i kilka suchych lisci cebulowych ;-) A. Odpowiedz Link Zgłoś