positronium 29.04.18, 11:31 Kupiłam słoiczek pyłku kwiatowego impulsywnie, spróbowałam zgodnie z instrukcją zjeść z jogurtem - ochyda. Używacie takiego cuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x¹ twoja ortografia to dopiero ohyda IP: *.hsi03.unitymediagroup.de 29.04.18, 13:21 blee Odpowiedz Link Zgłoś
positronium Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 29.04.18, 13:44 Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 30.04.18, 21:51 Tak od razu wrzucilas w jogurt, czy najpierw rozpuscilas w wodzie i poslodzilas? bo z tego co sie orientuje to najpierw powinnas byla to rozpuscic w wodzie i doslodzic. w wodzie bo w tej formie najlepiej sie przyswaja, doslodzic chocby miodem aby byl strawny w smaku wlasnie. mozna go tez jesc z dzemem. osobiscie jem ser ze smietana normalnie na slono i z rzodkiewka, na przyklad, lub szczypiorkiem ale wiem ze sa dziwacy ;) ;) ;) co jedza na slodko, moze ty do nich nalezysz, to sprobuj zamiast jogurtu twarozek na slodko i dodaj pylku. pozdrawiam :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
positronium Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 30.04.18, 23:02 Dzięki za podpowiedź, spróbuję rozprowadzić q wodzie. Właśnie ograniczam cukier i słodziki, więc miałam nadzieję że obejdzie się bez dodatkowych węglowodanów. No, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 30.04.18, 23:43 To moze zamiast cukrem i miodem - Stevia? M Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 30.04.18, 23:43 ps bo Stevia to jednak naturalny slodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
positronium Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 01.05.18, 00:20 Niestety, nie cierpię jej smaku. Spróbuję wymieszać z blendowanymi owocami, może to poprawi smak. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: twoja ortografia to dopiero ohyda 01.05.18, 00:34 poza tym mozna slodzic bananami, cukrem kokosowym, syropem klonowym, daktylami, suszonymi figami. Aby otrzymac cukier z owocow robisz sok i gotujesz do konsystencji syropu. superhumancoach.com/pros-and-cons-of-natural-fruit-sweeteners/ M Odpowiedz Link Zgłoś