roseanne 12.10.04, 20:22 wywalilo mnie z systemu p[rzy watkach fartuchowych poczym powtorzylo tylul postu z tamtego watku co jeszcze ma kochana redakcja w repertuarze na dzis? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 Re: ludzie ludzie, cuda w tej budzie... 12.10.04, 20:30 a to stary numer, parę dni temu przy kazdym poście wysyłanym na forum kuchnia pojawiało mi sie okienko - "odpowiedz cytując" z forum o języku :) Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: ludzie ludzie, cuda w tej budzie... 12.10.04, 20:38 A ja musze bardzo uwazac, bo co chwile mnie samo wylogowuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: ludzie ludzie, cuda w tej budzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:42 Mam to samo loguję się i za moment jestem wylogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nobo 12.10.04, 21:44 nie chodzi o to, żeby lepiej, tylko żeby inaczej stałe motto portalu gw:( a poza tym, jak twierdzą doświadczeni, oprogramowanie mają piękne itepe, ale sprzęt tragicznie za słaby, żeby to dźwignął Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: nobo 13.10.04, 10:32 na szczęście zostawała rączka i można było znależć guzik wysyłania. Ale żeby wywalić ślady z historii, o to nie było proste! Odpowiedz Link Zgłoś
barba50 Re: ludzie ludzie, cuda w tej budzie... 13.10.04, 10:29 A ja myślałam, że mam coś z moim komputrem nie-tak... Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: ludzie ludzie, cuda w tej budzie... 13.10.04, 10:38 Wszystkie problemy z działaniem forum najlepiej zgłaszać tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Jest wtedy jakaś szansa że naprawią w miarę szybko. Odpowiedz Link Zgłoś