lunatica 21.10.04, 00:05 ktoś miał stosunek? jakie wrażenia? pojawiło się kilka rodzajów na mouch półkach sklepowych, cena raczej nie niska i nie wiem, czy ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 Re: Makarony firmy GALLO 21.10.04, 00:16 eno, są od dawna, znaczy od kilku lat. ryż też bywa. w pobliskim supermarkecie masz szaleńczo tanie, bo 4 złote z groszami za paczkę. i to jest raczej dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica nigdy wcześniej nie zwróciłam na nie uwagi 21.10.04, 00:22 a jak ma się ta cena do jakości? one są 3 kolorowe, a ja takie najbardziej lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: nigdy wcześniej nie zwróciłam na nie uwagi 21.10.04, 00:34 cena z sąsiedzkiego jest jak najbardziej w porządku. zasadniczo gallo to górna półka. hiszpańska, ale górna. osobiście mając do wyboru np. agniesi i gallo wolę gallo, szczególnie czarny (barwiony matwą) tyle że on na ogół kosztuje powyżej 8 pln:( Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica jutro pójdę na makaronowy rekonesans 21.10.04, 00:38 sąsiedzki nie jest zły, choć zdarza mi się na niego psioczyć. na przykład dlatego, że nia mają kielckiego! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: jutro pójdę na makaronowy rekonesans 21.10.04, 00:55 niestety coś za coś, ale węgierska pasta z papryki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik ja sie ciesze, ze Barilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 06:56 jest w coraz wiekszym wyborze i to znacznei taniej niz rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ja sie ciesze, ze Barilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:55 a ja Barilli nie mogę nigdzie znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagita Barilla IP: 195.150.225.* 21.10.04, 12:06 Nie wiem jak w innych miastach, ale w Krakówku w Carrefour jest duży wybór tegoż. Ostatnio kokardki były w promocji z sosem pomidorowym. Dobry! S Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Barilla 21.10.04, 12:14 to fakt, że jej coraz więcej w Krakowie, cieszę się, bo nawet w moim osiedlowym sklepie (nie tym na "k" emko ;-)) można znaleźć spory wybór makaronów Barilla. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Barilla 21.10.04, 13:27 tylko że barilla, za wyjatkiem kilku rzadkich 'fasonów' jest robiona w danucie. czyli w malmie:( niestety rózni sie od oryginału tak jak np.jacobs niemiecki od polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: Barilla - casarecce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:26 wyprodukowano i zapakowano: barilla G e R Fratelli, Via Mantova, Parma Odpowiedz Link Zgłoś