Dodaj do ulubionych

Zalogowałam się!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:15
Dzień dobry wszystkim! Chciałam się pochwalić, że udało mi się zalogować na
forum, mimo że komputer mam niezbyt dobrze opanowany. Znacznie pewniej czuję
się w kuchni. Dotychczas tylko sobie zaglądałam do FK, choć czasami palce
mnie świerzbiły, żeby wziąć udział w jakiejś dyskusji. Teraz już mogę .
Fajnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: RED skoro się zalogowałaś, to czemu piszesz jako Gość? IP: 193.0.117.* 29.10.04, 10:18
    • abere8 Oj, chyba jednak nie! :-) n/t 29.10.04, 10:19

• Gość: krasnowo Re: Zalogowałam się! IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 10:30
      Barbamamo :) nie musisz się logować, żeby brać udział w rozmowach - wystarczy,
      że naciśniesz "odpowiedz" i wpiszesz w rubrykę "autor" swój nick - wtedy
      występujesz jako gość.
      Jeżeli chcesz móc się logować musisz się zarejestrować - gdy wchodzisz na
      stronę forum kuchnia, po lewej str ekranu masz okienko "zaloguj się" a pod
      spodem mały link "załóż konto" naciskasz na niego i tam krok po kroku się
      rejestrujesz, a po zakończonej rejestracji, za każdym razem kiedy chcesz się
      zalogować, w okienka wpisujesz ustalone wcześniej nick i hasło.
      • l41 Re: Zalogowałam się! 29.10.04, 10:42
        Dzięki za podpowiedź. Jak napisałam na początku, jestem mało doświadczoną
        użytkowniczką komputera, ale sądzę że przy życzliwej pomocy podciągnę się
        trochę.
        • Gość: barbamama Re: Zalogowałam się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:48
          O, kurcze, znowu coś nie tak. Zamiast nicku wyskoczył login. Teraz muszę
          lecieć, ale wieczorem będę próbować znowu,
          • Gość: kohol Re: Zalogowałam się! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 12:25
            Bo to normalne! Jak się będziesz logowac - własnie login będzie widoczny,
            choćby nie wiem co! Właśnie ten początek adresu mailowego!
            • cynamoon6 Re: Zalogowałam się! 29.10.04, 12:34
              A zalogowana osobe rozpoznasz po tym, ze jej nick(ktory jest loginem
              jednoczesnie) jest napisany gruba czcionka ;-)
              • Gość: RED grubą czcionką - tak, ale nie zawsze nick=login IP: 193.0.117.* 29.10.04, 12:41
                np. mój nick to RED a login <b>maverick9</b>
                • Gość: RED RED - nick, maverick9 - login, teraz correct...:) IP: 193.0.117.* 29.10.04, 12:42
                  • cynamoon6 Re: RED - nick, maverick9 - login, teraz correct. 29.10.04, 12:50
                    Tak,racja, ale chodzilo mi o to co sie wyswietla w przypadku zalogowania.
                    • 7777777s Re: RED - nick, maverick9 - login, teraz correct. 29.10.04, 14:16
                      niestety RED ale twój nick to maverick9 i choćbyś nie wiem co zrobił po
                      zalogowaniu zawsze wystąpisz jako mave..chyba ze zmienisz login.
                      Ja też myślałam że login a nick to nie to samo i dlatego mam teraz taki głupawy
                      nick, ale można się przyzwyczaić, wolę to niż być podwójna, tzn. raz taki a raz
                      taki jak chciałam
                      • Gość: RED nick to ksywka a login to login IP: 193.0.117.* 29.10.04, 14:28
                        moja ksywka jako gościa to RED a moja ksywka jako zalogowanej RED jest
                        identyczna z loginem czyli maverick9

znaczy nicków używam dwóch ale loginu tylko jednego (chyba że sobie założę 10 e-
                        maili)
    • myshen82 o rany! 29.10.04, 16:29
      przez chwilę zastanawiałam się czy to nie moja mama, ale po namyśle, wątpie...
      moja mama ma alergię na komputer;)
      szkoda, bo pewnie by jej sie spodobało:))
    • barbamamaa Re: Zalogowałam się! 30.10.04, 00:32
      Ja rozpoczęlam ten wątek i chyba go już zakończę, bo chyba udało mi się
      zalogować i mieć takiego nicka, jakiego chciałam - ma co prawda dwa "a" na
      końcu, ale tych barbamam z jednym "a" było już pięć. No cóż, okazuje się, że
      nie jestem zbyt oryginalna, ale barbamama jakoś tak fajnie mi się kojarzy -
      była kiedyś taka dobranocka. No to dobranoc!
      • barba50 Re: Zalogowałam się! 30.10.04, 10:55
        No to witaj Barbo-mamoo. Ja też Barba, też mama, ale nick z dużą liczbą, bo
        kilka małych było zajętych, a to pierwsza jaka mi przyszła do głowy przy
        logowaniu. Przyjemnego forumowania!
    • Gość: konwalia52 Re: Zalogowałam się! IP: 217.153.136.* 30.10.04, 20:22
      Witaj Barbo,ja od dwóch dni jestem zalogowana i bardzo się cieszę,tu ludzie we
      wszystkich sprawach sobie pomagają,pozdrawiam.Wanda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka