Gość: Marchewka IP: 80.44.193.* 15.12.04, 21:07 No wlasnie co pogryzacie,kiedy teraz siedzicie na internecie? Bo ja prazony slonecznik,chlebek nadziewany oliwkami i humus.Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: A co wlasnie pogryzacie? 15.12.04, 21:10 jogurt natularny + torcik wedlowski to standartowy zestaw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A co wlasnie pogryzacie? 15.12.04, 21:12 wlasnie 10 minut temu wyjelam placek drozdzowy z piekarnika i piewsza pbobke mam za soba, moge potwierdzic ze jest wspanialy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: 80.44.193.* 15.12.04, 21:17 Ojej tralalumpek,az tu pachnie! Dobrze,ze mnie tam nie ma,bo zawsze obzeram kruszonke. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A co wlasnie pogryzacie? 15.12.04, 21:23 Gość portalu: Marchewka napisał(a): > Ojej tralalumpek,az tu pachnie! > Dobrze,ze mnie tam nie ma,bo zawsze obzeram kruszonke dokladnie! jest z wisniami ze sloika (domowe przetwory) i z kruszonka chociaz nie kazde moje drozdzowe ja ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:18 Wstyd sie przyznac, ale wlasnie wyjadam lyzeczka cukier dark muscovado ze sloika. Przed chwila tez pyszne jablko, a potem zjadlam kilka suszonych fig i garsc orzechow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: 80.44.193.* 15.12.04, 21:25 ja skonczylam z poprzednim i wlasnie ide bo grecki jogurt z miodkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: 64.213.237.* 15.12.04, 21:32 Orzechy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel autodestrukcja 15.12.04, 21:51 gryzę landrynki cytrynowe takie z puszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jklk Re: autodestrukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:30 Ludzie, ja tu trafiłam prosto z forum o odchudzaniu. Szukam przepisów na duży rodzinny obiad (i znalazłam - zainspirował mnie wątek o schabie ze śliwkami). Ale widzę że musze natychmiast z tego forum uciekać!!!!!! Pozdrawiam. I do zobaczenia w chudszych czsach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala marchewkę... obraną, a później mikserem w paseczki IP: 81.21.197.* 15.12.04, 22:37 a'la frytki pociachaną... mam odjazd na widok marchewki... jutro też kupię oprócz marchewki, pietruszkę też Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: marchewkę... obraną, a później mikserem w pas 15.12.04, 22:51 jem sardynki marokańskie w tomacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: marchewkę... obraną, a później mikserem w pas 15.12.04, 23:25 A ja właśnie skończyłam drinka. Bez zagrychy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakowa Re: A co wlasnie pogryzacie? 15.12.04, 23:34 Chocolate chip cookie (czy istnieje polska nazwa na te duze - 8cm srednicy herbatniki z duzymi kawalkami czekolady?) + herbata Earl Grey Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: A co wlasnie pogryzacie? 15.12.04, 23:38 misiakowa napisała: > Chocolate chip cookie (czy istnieje polska nazwa na te duze - 8cm srednicy > herbatniki z duzymi kawalkami czekolady?) hihi Pieguski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: A co wlasnie pogryzacie? 16.12.04, 05:30 Extra ostry cheddar. Strasznie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 12:42 Rany boskie. I tak przez caly dzien, siedzicie przy komputerach i przegryzacie? Czy zostaliscie tak teraz przylapani? Ja mam zelazna zasade - nie pogryzam. I ona sie sprawdza (waga stoi w miejscu, pomimo czestego grzeszenia obfitymi obiadkami i poznymi kolacjami). W pracy mam wiec zelazny limit: jedna kanapka i jeden owoc, i nawet FK mnie nie zachęci do wyruszenia do sklepu po jakiś smakołyk :-) To się nazywa silna wola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: A co wlasnie pogryzacie? 16.12.04, 13:01 A ja jak teraz czytam ten watek to jem pierogi ruskie ze smazona cebulka oraz kubek barszczu czerwonego (barszcz z baru, ale pyszny). Pogryzac nie pogryzam bo jem w pracy obiady ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot przygryzam 16.12.04, 13:07 wargi :( dzisiaj mam zap****z w pracy dokumentny. Dobrze, że na drziwach widnieje wizytówka z moim nazwiskiem, to sobie w natłoku mogę przypomnieć jak się nazywam ;))) dzisiaj gryzłam jedzeniowo: kawę, chlebek z camembertem, wodę i gripex :( aha, i ssałam septolete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: przygryzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:09 ..a ja tu siedze z herbata z miety i migdalami...mam straszna zgage bo - zupelnie niepotrzebnie - zjadlam do kawy w Tchibo-cafe w Sadyba Best Mall - taki tlusty tort wiedenski...ani ich kawa ani torty nie sa grzechu wart ! pzdr, kiki, ta niemadra Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: przygryzam 16.12.04, 17:16 U mnie 8 rano, wiec "przegryzam" kawe z mlekiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk wlasnie marchewke :)) IP: *.jci.com 16.12.04, 18:05 a wczesniej byla baklawa, cuuuudo, z odrobina Grand Marnier maz kolezanki z pracy piecze co roku na swieta Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: A co wlasnie pogryzacie? 16.12.04, 18:17 Pestki z jablek, wlasnie obieram i kroje 3 kilo jabłek na jutrzejsza szarlotkę, dziecię mnie wrobiło w upieczenie szrlotki dla całej grupy jako poczęstunku po jasełkach. jablek nie pogryzam, bo szare renety są diablo kwaśne, nie lubię. Pestki uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:29 ale wam dobrze ja gryzę ołówek 2h i moge stwierdzić ze jest bardzo suchy i niearomatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:44 a ja nie podjadam nic przy klawiaturze , raczej popijam :) małe kawki , sok pomidorowy i kefiry czasem zdarza się ,że za podgryzkę stanowi gruby plaster sera żółtego i na to jabłko też w plasterku a najlepiej gdy ser jest o smaku orzechowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoskaanka Re: A co wlasnie pogryzacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:53 grejpfruta :) Odpowiedz Link Zgłoś
bir.ke marchewke 17.12.04, 02:12 bo pora niezbyt na jedzenie, choc zawsze mi w brzuchu piszczy, gdy siedze na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: marchewke 17.12.04, 02:56 ja tam lasuje swiezo upieczone pierniczki.... twarde sa jak cholera (jeszcze nie zmiekly) ale co tam!:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś