Gość: molo IP: 193.24.24.* 16.12.04, 10:34 czy ktoś z Was uczestniczył w kursie gotowania? Jakieś wrażenia? - chciałabym kupić mężowi kurs pod choinkę, bo uwielbia gotować, tylko nie wim czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 10:42 moim zdaniem warto. Byłam i zamierzam wrócić. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: 193.24.24.* 16.12.04, 10:43 A na jakim kursie byłaś? Czy możesz napisac wiecej? Dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 10:53 Byłam na kuchni hmm tajskiej? Ja bym ją raczej nazwała orientalną :) Krewetki, sosy ostrygowe, kolendra, sajgonki, sosy słodko kwasne itp. Załuję,ze zajęc nie prowadził Kurt albo Pascal.. bo pan, ktory nas "uczył" był ciut zagubiony, ale mimo to ciesze się ze poszłam/ Mój mąz był na innym kursie, nie przyznaje sie do dziś na jakim bo zamierza mi zrobić niespodziankę i zaserwowac dania, które wtedy przygotowywał..ale coś mi sie wydaje,ze sie nie doczekam bo juz rok mija :)))) Jego kurs prwadzony był przez samego Kurta. Ocena jak najbarzeij pozytywna. Ja mam ochotę sie wybrac na coś meksykańskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: 193.24.24.* 16.12.04, 10:58 ja mojego meża bym chciała posłać na taki trzydniowy 24 godziny - techniki gotowania. Tr4ochę spoty wydatek, albo wiem, że się bardzo będzie cieszył,m o ile oczywiscie zajęcia będą ok, ale tego i tak nie da się przewidzieć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 13:53 najlepiej sie gotuje w gronie znajomych:) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: akademia gotowania Kurta Schellera? 16.12.04, 14:51 Bardzo dobry pomysl. Niektorzy sa mistrzami w pewnej dziedzinie kulinarnej i takie "wieczory szkoleniowe" moglyby byc dobrym pomyslem. Takie "szkolenia" prowadza takze forum kulinarne: np. wloska Coqunaria, do ktorej czasem wklejam linki, urzadza spotkania kilka razy do roku. Z rezerwowanymi noclegami dla forumowiczow i ich rodzin, z wymiana specjalow regionalnych, gotowaniem itp. Odpowiedz Link Zgłoś