Dodaj do ulubionych

akademia gotowania Kurta Schellera?

IP: 193.24.24.* 16.12.04, 10:34
czy ktoś z Was uczestniczył w kursie gotowania? Jakieś wrażenia? - chciałabym
kupić mężowi kurs pod choinkę, bo uwielbia gotować, tylko nie wim czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 10:42
      moim zdaniem warto.
      Byłam i zamierzam wrócić.
      m.
      • Gość: molo Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: 193.24.24.* 16.12.04, 10:43
        A na jakim kursie byłaś? Czy możesz napisac wiecej?
        Dzieki z góry
        • Gość: marghe_72 Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 10:53
          Byłam na kuchni hmm tajskiej? Ja bym ją raczej nazwała orientalną :) Krewetki,
          sosy ostrygowe, kolendra, sajgonki, sosy słodko kwasne itp.

Załuję,ze zajęc nie prowadził Kurt albo Pascal.. bo pan, ktory nas "uczył" był
          ciut zagubiony, ale mimo to ciesze się ze poszłam/

Mój mąz był na innym kursie, nie przyznaje sie do dziś na jakim bo zamierza mi
          zrobić niespodziankę i zaserwowac dania, które wtedy przygotowywał..ale coś mi
          sie wydaje,ze sie nie doczekam bo juz rok mija :))))
          Jego kurs prwadzony był przez samego Kurta. Ocena jak najbarzeij pozytywna.

Ja mam ochotę sie wybrac na coś meksykańskiego:)
          • Gość: molo Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: 193.24.24.* 16.12.04, 10:58
            ja mojego meża bym chciała posłać na taki trzydniowy 24 godziny - techniki
            gotowania. Tr4ochę spoty wydatek, albo wiem, że się bardzo będzie cieszył,m o
            ile oczywiscie zajęcia będą ok, ale tego i tak nie da się przewidzieć:)))
            • Gość: marghe_72 Re: akademia gotowania Kurta Schellera? IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 13:53
              najlepiej sie gotuje w gronie znajomych:)
              • linn_linn Re: akademia gotowania Kurta Schellera? 16.12.04, 14:51
                Bardzo dobry pomysl. Niektorzy sa mistrzami w pewnej dziedzinie kulinarnej i
                takie "wieczory szkoleniowe" moglyby byc dobrym pomyslem.
                Takie "szkolenia" prowadza takze forum kulinarne: np. wloska Coqunaria, do
                ktorej czasem wklejam linki, urzadza spotkania kilka razy do roku. Z
                rezerwowanymi noclegami dla forumowiczow i ich rodzin, z wymiana specjalow
                regionalnych, gotowaniem itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka