Gość: stiwi w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:29 przedstawiona zupa jest bardzo smaczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STEFANO Babgulyas - zupa fasolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:33 POLECAM WSZYSTKIM ZUPĘFASOLOWĄ ,JA BYM DODAŁ TROCHĘ MAREJANKU BĘDZIE BARDZIEJ PIKANTNA Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Babgulyas - zupa fasolowa 01.01.05, 22:52 To jest moja ulubiona zupa!!! Niestety nie udalo mi sie nigdy zrobic takiej jak sie jada na Wegrzech- chyba problem tkwi w wedzonce- w Pl jest troche inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: Babgulyas - zupa fasolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 08:41 Wędzone podgardle ma ten właściwy smak - lekko wędzony. Obowiązkowo trochę cukru dla zaokrąglenia smaku. Świetnie sprawdza się kupowany w tubkach gulyas krem - zresztą pyszny jest także do białego serka itp. Jajko z taką ilością mąki, żeby można było utrzeć na tarce - o wiele smaczniejsze od lanych kluseczek. To pyszna pożywna zupa może aż za pożywna ale na mroźne dni super i można odgrzewać. Robię ją od zawsze w przeróżnych kombinacjach i zawsze smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś