jklk Re: Nasze wody 19.01.05, 08:56 A które lubicie? Ja uwielbiam "Staropolankę" we wszystkich wersjach. Na jej tle żadna inna już nie jest dobra! Czasem też piję Wielką Pieniawę, ale ona źle znosi butelkowanie - butelkowana ma się nijak do tego, co można wypić na miejscu w Polanicy Zdroju. Pozdrawiam jklk Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: Nasze wody 19.01.05, 09:01 Muszyna Zdrój - wysokominneralizowana wapniowo-magnezowo-alkaliczna.. .mniamota, dziwne,że woda może smakować?...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Nasze wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:11 Nałęczowianka,nie wiem dlaczego,ale rozpoznam wśród innych. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyza5 Re: Nasze wody 19.01.05, 11:00 Nałęczowianka przede wszystkim. Czasami też Muszynianka, kiedy sobie przypominam o niedoborach wapnia i magnezu, a ona ponoć ma ich naturalnie więcej niż inne wody. Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Nasze wody 19.01.05, 21:06 A my zdecydowanie Muszyniankę i to od dawna. Czasem pijam Nałęczowiankę bo jest mi potrzebna w małej butelce. Ale Muszynianka rulz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Nasze wody 19.01.05, 21:07 Rzecz w tym,że nasze wody są tak obficie reprezentowane na angielskiej stronie. Szkoda tylko, że Polacy nie wpisują swoich ocen tych wód. Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Nasze wody 20.01.05, 08:58 Jakże mogłam zapomnieć o moim ulubionym Toniku Żywieckim . Odpowiedz Link Zgłoś