qcharzowa 26.01.05, 12:13 jadłam we Fridaysie chicken fingersy, zastanawiam się jak się je robi. Może ktoś z bywalców zna przepis? Napisałam oryginalną nazwę, a są to kurczakowe paski (chyba pierś) w takiej fajnej panierce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: jak zrobić chicken fingersy jak w TGI Fridays 26.01.05, 12:19 nie wiem, ale widzę, że dzidziuś niezłe ma smaki KFC, Pizza, TGI, Kit Kat:) Pozdrawiam Was 2 w 1 Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa do Invicty 26.01.05, 12:27 Kochana Nasza! Dzięki za pozdrowienia, Mała się wierci, więc też pewnie pozdrawia ciocię z forum ;) Z tymi smakami to masz rację, siedzę tak w pracy i kombinuję co bym zjadła... a w domu mielony z ziemniakami i buraczkami, szpinak i fasolka zielona polana bułką z masłem. A ja o kurczakowych sprawach... za dwa miesiące Córunia będzie na świecie, więc wymyślam potrawy, póki mogę jeść wszystko, potem przy karmieniu trochę ograniczeń :( Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: do Invicty 26.01.05, 12:32 Boże zlituj się! kiedy mi się w końcu ktoś tam powierci:( warto się nawet potem poograniczać dla TAKIEJ sprawy-póki co wcinaj kurczaki ala TGI:) Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: Może to to?? 26.01.05, 12:26 lecz po anglijskomu jazyku...ale skomplikowany nie jest...))) Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: Qrna linka nie wkleiłem...))) 26.01.05, 12:26 www.dianaskitchen.com/page/appi/chikfing.htm Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa dzięki Dispell 26.01.05, 12:31 Wygląda smacznie, no i przepis na sos od razu podany. Spróbuję. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: dzięki Dispell 26.01.05, 12:44 I jeszcze: www.nickjr.com/food/meal_finder/dinner/blues_chicken_fingers.jhtml pakavenue.com/webdigest/food_and_nutrition/recipe_037.htm www.fabulousfoods.com/recipes/main/poultry/chix/meemachix.html www.cooksrecipes.com/poultry/chicken_fingers_with_honey_sauce_recipe.html Odpowiedz Link Zgłoś
kardamon1 Re: jak zrobić chicken fingersy jak w TGI Fridays 26.01.05, 12:33 www.dotcom.ca/infomart/Secret%20Chef/htm/left.htm tego linka ktos tu kiedys podawal, moze tam cos bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: a po polsku? IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:15 wszystkie przepisy po angielsku:-((( a może znacie jakiś po naszemu? Odpowiedz Link Zgłoś