Gość: Smakoszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:50 jw. Mój przepis jest beznadziejny, faworki nie wyrastaja tak jak powinny, są twarde. Poproszę o sprawdzone przepisy Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dispell Re: Faworki...do wyboru do koloru ;) 31.01.05, 14:55 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=faworki&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=77&poz=0&tablica Szukaj=forum_tresc&zywe=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ppolkaa Re: Faworki...sprawdzony przepis poproszę! 31.01.05, 17:12 proszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=20021233 robiłam nawet dziś z tego samego przepisu,już nie pierwszy raz zresztą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakoszek Re: Faworki...sprawdzony przepis poproszę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:20 Gratuluję cudnego synka.Trochę mi się marzy taki bobas, bo starszy synio ma 7 lat więc zaczyna wyrastać z przytulańska! Pozdrawiam i dziękuję za linki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppolkaa Re: Faworki...sprawdzony przepis poproszę! IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:21 dzięki za miłe słowa na temat mojego synka:-)właśnie wyjada faworki,które dzis robiliśmy pozdrawiam i życzę udanych faworków:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOja Ocet czy spirytus??? IP: *.chello.pl 01.02.05, 15:56 A tak wogole,prosze powiedziec jak jest z tym octem i alkoholem w postaci np. spirytusu, w faworkach. Co daje lepszy efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Faworki...sprawdzony przepis poproszę! 01.02.05, 16:06 przepraszam, ze się wtrącam, ale synek jest super facet-oj bedziesz musiała odsiew dziewczynom robić:) Odpowiedz Link Zgłoś