giezik 31.01.05, 19:56 w skladzie m.in sok z marchwii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saiss Re: sok pomidorowy Fortuna 31.01.05, 20:03 A po co czytasz skład? Chcesz pić sok pomidorowego, to nie czytaj, tylko pij :P A serio - to jest zwykłe naciąganie. Aż głupio, ze taka znana firma robi takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 tak, 31.01.05, 20:07 omamiona obrazkiem i napisem 'sok żurawinowy' nabyłam, a potem plułam:(( koncentrat jabłkowy chwile postał obok zurawin, ale nie na tyle długo, żeby przejść smakiem:( noi cukier, cukier, cukier:((( czy w tym kraju niemal każdy sok/napój musi być wzbogacany cukrem albo innym słodzikiem? nawet kusząco kwaśny z nazwy sok z limetek w połowie składa się z roztworu wodnego aspartamu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: tak, IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 21:22 z tego co pamietam zurawinowy (Tymbark) ma dopisek .. jabłka z zurawiną czy jakos tak. Co do Fortuny.. ne pijam, chemią mi jedzie i mi szkodzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszam Re: sok pomidorowy Fortuna IP: *.chello.pl 31.01.05, 20:10 Ja usiadłem, gdy jakaś polska firma w serii: Smaki FRANCJI pusciła podróbę gruyera:) Odpowiedz Link Zgłoś