Dodaj do ulubionych

Paluszki pseudokrabowe

IP: *.chello.pl 08.02.05, 17:58
W markecie są paluszki surimi ja je gotuje z włoszczyzną pomidorami i odrobiną
papryki, raczej pikantna zupa, ktoś ma inny pomysł
Obserwuj wątek
    • jswm Re: Paluszki pseudokrabowe 08.02.05, 18:00
      ja robiłam z nimi sałatkę z kopru włoskiego ale, skleroza nie boli, nie
      pamietam co było jeszcze
      • jacek1f Re: Paluszki pseudokrabowe 08.02.05, 20:13
        wrzuc w wyszukiwarke, pokaze sie kilka wątków i ponad 20 roznych przepisow
        ciekawych...
    • Gość: Asia Re: Paluszki pseudokrabowe IP: *.range217-42.btcentralplus.com 08.02.05, 21:20
      Nie chce brzmiec negatywnie ale to sama chemia, ble przerobiona ryba, cukier,
      zauwazyliscie jakie slodkie?? NIE UZYWAM
    • Gość: Marta Re: Paluszki pseudokrabowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:12
      Robię taką zupę: marchewka w drzazgi (niby orientalnie), paluszki krabowe też
      tnę przynajmniej na pół, i potem jeszcze na cztery, do tego trochę pociętej
      kapusty pekińskiej, pokruszone wodorosty (mam suszone, ale szybko się rozwijają
      w wodzie) i koncentrat miso (z dwie duże łychy na litr zupy), czasem jeszcze
      grzybowa kostka rosołowa.
      Pycha zupka.
    • Gość: pianissima Re: Paluszki pseudokrabowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 23:28
      Wlasnie problem lezy w tym, ze w Polsce surmi albo smierdzi zdechlym dorszem
      albo jest zbyt slodkie. I niewiele ma wspolnego z pradziwym surmi, ktore jest
      bardzo dietetyczne, wysokobialkowe (skutecznie na nim schudlam, jedzac na zimno
      jak krewetki - z lekkimi sosami)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka