Gość: kluba1 IP: *.we.client2.attbi.com 05.06.02, 20:52 Czy ktos wie, gdzie mozna kupic w Kaliforni swieze wisnie? Wiem, ze istnieja bo sa w cherry pies ale nigdy nie widzialam swiezych !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: wisnie w USA 05.06.02, 21:03 cherry pies - to czeresniowe u nas dostepne sa wisnie chlodzone, w lipcu - SOUR CHERRY i jeszcze mozna zerwac na farmie Niagara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: wisnie w USA IP: *.we.client2.attbi.com 05.06.02, 21:17 roseanne napisał(a): > cherry pies - to czeresniowe > u nas dostepne sa wisnie chlodzone, w lipcu - SOUR CHERRY > i jeszcze mozna zerwac na farmie > > Niagara Cherry pies sa robione z wisni - w kazdym razie ten przepis ktory mam mowi o tart cheries = wisnie. Mozna kupic nadzienie juz zrobione w puszce z napisem " Cherry pie tart cheries "( lub wlasnie sour cheries) ale gdzie sa takie pyszne, surowe kwasne, swieze ? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: wisnie w USA 05.06.02, 21:33 poszukaj w inforamcjach turystycznych - moze sa farmy typu "pick your own". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: wisnie w USA IP: *.we.client2.attbi.com 06.06.02, 00:00 roseanne napisał(a): > poszukaj w informcjach turystycznych - moze sa farmy typu "pick your own". Dzieki !!! :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max7760 Re: wisnie w USA IP: *.CHCGILGM.covad.net 05.06.02, 23:36 Czesc Kluba, Ja tez kiedys szukalem ale nigdzie nie znalazlem kwasnych, tylko czeresnie. Pozdr, Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max7760 do Roseanne IP: *.CHCGILGM.covad.net 05.06.02, 23:37 Skad stukasz? Odpowiedz Link Zgłoś