Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:47 hmm nie wiem gdzie zaczac wiec moze tu...ktos zan dobra-niegdy jeszcze niczego takiego nie probowalam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne uscislij 03.03.05, 16:02 dieta to sposob odzywiania sie inna bywa w poszczegolnych schorzeniach inna w przypadku checia zrzucenia wagi Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Roseanne BTW 03.03.05, 16:48 walcze, walcze :) kleik owsiany na wodzie przecier jablkowy, jablka pieczone lekkie wywary jarzynowe, gotowane chude mieso ziemniaki piure, ryz czerstwy chleb z maslem rumianek i zielona lekka herbata Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Roseanne BTW 03.03.05, 17:03 Ja mam tak od początku tygodnia, ale tylko chwilowo. A u Ciebie to jakoś dłużej? Bardzo Ci współczuję. Możesz jeść banany? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Roseanne BTW 03.03.05, 17:07 banany chyba moge, nie probowalam jeszcze mam nawrot po duzej dawce roznych lekow, a ze lykanie nie skonczy sie za szybko to.... wole trzymac dietke przez jakis czas, az sie wszystko uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Roseanne BTW 03.03.05, 17:13 Wiem, że banany można jeść podczas diety po zatruciu pokarmowym i po grypie żołądkowej, więc może i przy Twoich przypadłościach? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Roseanne BTW 03.03.05, 17:15 sprobuje przy najblizszej okazji, jak pisalam na sasiednim watku mam w domu tylko jablka, mango i kantalupe na zakupy dopiero wieczorem moge sie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Roseanne BTW 03.03.05, 17:16 Może sobie upraż jabłko z mango pociętym w małą kostkę? Na pewno będzie smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dieta 03.03.05, 16:51 Nie wgłębiając się w zawiłości: dużo owoców i warzyw, ryb, mniej mięsa ale nei rezygnować! Nie jeść lub mocno ograniczyć żywność wysoko prztworzoną (gotowe zupy, sosy itp.), unikac jak ognia fast fudów :) Popijać czerwone winko :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: dieta 03.03.05, 17:04 Powtórzę swoją mantrę (jako dodatek, do tego, co napisała Marghot): pić dużo wody i dużo się ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudyyna tu o dietach bylo troche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=21021480 Odpowiedz Link Zgłoś
michunia Re: dieta 04.03.05, 19:04 to lepiej tu nie zagladaj jak chcesz przejsc na diete,tutaj to dopiero nabiera sie ochoty, zeby sobie podogadzac Odpowiedz Link Zgłoś