ampolion 21.03.05, 22:18 Wątpię by ktoś dał radę do końca to spenetrować: f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=15620&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Wędzenie i wędzarka 22.03.05, 02:51 Podwórkowa: www.marbo.agnet.pl/wedzar.html#prz1 Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: Kiełbasa po domowemu 22.03.05, 23:22 jestem dopiero na 29 stronie ale prace idą systematycznie do przodu. pozdrawiam p.s całość ma 658 stron worda i zajmuje niecałe 5 mb Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Kiełbasa po domowemu 23.03.05, 00:46 W tym wypadku szkoda, że nie po angielsku bo mam program streszczający tekst procentowo (75%, 50% itp.) lub do określonej ilości słów i to w doskonałym angielskim. Wystarczy w Googlu wpisać copernic i kliknąć na link "wyszukiwarka". Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: Kiełbasa po domowemu 23.03.05, 01:01 tam jest zbyt wiele szczegółowych i wartościowych przepisów aby je zmniejszać, czy też cokolwiek usuwać. nawet komentarze innych uczestników są bardzo cenne ze względu na różne podejście do tego samego tematu, a i humor szunaJa też nie pozostaje w tyle. podobnie jest z różnymi pytaniami i odpowiedziami na nie. dla tych którzy sami wędliny robią robili czy chcą robić to prawdziwa skarbnica wiedzy, dla innych eksperymentujących to pomysły do dalszych poszukiwań i eksperymentów. dzięki FK i informacjom zawartym na tamtej stronie chodzi mi po głowie pomysł zrobienia produktu boczkowo - słoninowo drobiowego w skórce kurczaka faszerowanego ???? z majerankiem Odpowiedz Link Zgłoś