Dodaj do ulubionych

SKLEP RYBNY - WROCŁAW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:56
Witam, kochani Wrocławianie czy ktoś z Was mógłby mi doradzić, podpowiedzieć
gdzie we Wrocku można kupić dobre rybki. Do smażenia, wędzone, śledzie itp
itd. Chodzi mi o sklep z samymi rybami najlepiej w okolicach Krzyków i
Środmieścia. Mieszkam w okolicach hotelu Wrocław, Poltegoru i oprócz
nielicznych stoisk w Arenie gdzie na stoiskach mięsno-wędliniarskich jest
parę rybek i Epi nie mogę spotkać sklepu typowo rybnego:-( Z tego powodu tez
bardzo rzadko jadam ryby i nad tym ubolewam. Może poda mi ktoś namiary na
taki najlepiej typowo rybny sklep. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW 16.04.05, 13:45
      Duzy wybor ryb jest w Makro !! Tylko trzeba miec karte :-(
      • Gość: zawiedzionyklient Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:44
        jacekm22 napisał:

> Duzy wybor ryb jest w Makro !! Tylko trzeba miec karte :-(
        karta to nie jest problemem, problem to ze mozna trafic na nieswieze!:-((
    • jutka1 Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW 16.04.05, 14:30
      Spory wybor widzialam ostatnio w Auchan na Bielanach
      Do Carrefour'a tez zajrzyj

Niestety, sklepow tzw. rybnych we Wroclawiu nie znam, a tez chetnie sie dowiem
      • Gość: babazgaga Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.05, 14:34
        Sklep rybny jest na legnickiej, zaraz przy pl. solidarnosci, w zasadzie zaraz
        obok tej kładki co ją na pomaranczowo pomalowali, po stronie prawej jak sie stoi
        tylem do rynku a przodem do legnickiej
        • jutka1 Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW 16.04.05, 15:18
          Dzieki - zajrze przy okazji. Czy to znaczy, ze sklep dobry i polecasz?
          • Gość: Bess Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:02
            Zapraszam was dziewczyny do sklepu rybnego w Brzegu tak przy okazji przy ratuszu
            w samym centrum . Rybki są tam pycha zwłaszcza śledzie po wiejsku które robią
            sami.Smażone filety mniam mniam polecam, jak jestem w Brzegu zawsze kupuje na
            cały tydzień. A sklep ten poleciła mi sąsiadka. Nigdzie we Wrocławiu nie jadłam
            takich pysznych rybek. Szkoda tylko że tak daleko.Polecam.
            • Gość: Mrałka Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:26
              Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Będę musiała się wybrać na Pl. Solidarności i
              zrobić zapasy rybek;-) Do makro i auchana troszkę daleko i bardziej ufałabym
              sklepom typowo rybnym niż marketom. Mam nadzieję, że uda mi się w tym tygodniu
              kupić i zrobić np. na obiadek pyszną rybkę;-)
              Ps. W Brzegu raczej nie bywam i nie będę ale dzięki za informacje może akurat
              kiedyś skorzystam z informacji.
              • Gość: julitap1 hala targowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:35
                Witam Jeden sklep rybny, bardzo dobrze zaopatrzony jest w Hali Targowej...Są
                tam rybki mrożone, wędzone, konserwy, itp, itd....Kiedyś był sklep na
                Pomorskiej, ale zlikwidowany:-(
            • makapema Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW 17.04.05, 20:01
              Gość portalu: Bess napisał(a):

> Zapraszam was dziewczyny do sklepu rybnego w Brzegu tak przy okazji przy
              ratusz
              > u

:))) Znam ten sklep :). Faktycznie jest ok, dawno tam nie kupowałam, ale kiedys
              był naprawdę dobry.
          • babazgaga Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW 17.04.05, 20:24
            Oj niestety nic na jego temat nie wiem. Znaczy nie moge polecić ani odradzić.
            Szczerze mówiąc to spojrzałam na niego wczoraj przez ulicę jak Legnicką szłam, i
            fasada jakoś zachęcająco sie nie prezentowała. Ale co w środku to nie wiem
            • Gość: czuszka Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 07:51
              ja tez ubolewam ze we Wrocławiu jes tak mało sklepów rybnych. w marketach już
              ryb nie kupuje, zwłaszcza tych przeznaczonych do smażenia. pare razy nacięłam
              się boleśnie przy okazji zaupów a Carrefuorze i Tesco. ryby śmierdzaiły podczas
              smażenia albo wyplywało z nich wiadro wody.
              moge polecic jedynie sklep rybny na Powstańców śląskich-skrzyżowanie z Hallera -
              to okolice o które Ci chodzi. kupuje tam czesto świeże pstragi i sa naprawdę
              ok.
              poza tym znam tez stoisko na placu Zielińskiego-kupowałam kilka razy mrożone i
              były całkiem calkiem.
              • Gość: Mrałka Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:16
                Dzięki Czuszka za informacje będę musiała tam podejść. Widziałam przypadkiem
                dziś szyld sklepu rybnego w kwadraciaku za poltegorem ( zapomniałam teraz
                ulicy ) ale nie wchodziłam i nic o nim nie wiem ponieważ dziś robię mięsko na
                obiad! Ale myślę, że w tym tygodniu rybkę też uda mi się zjeść i będę musiała
                tam zajrzeć!
                • lika13 Re: SKLEP RYBNY - WROCŁAW 19.04.05, 15:58
                  Mam prawie pod domem to nie doceniałam:)
                  Na Jedności Narodowej jak był DH Odra a teraz na dole jest Stokrotka,to ciut
                  dalej jest sklep typowo rybny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka