Gość: myszka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 12:35 hmm, pyszna sprawa. pomidorki , pokrojone w kosteczke lub ćwiartki, do tego śmietana lub jogurt, sól i cukier. a do tego kromka świeżego chlebka z masełkiem. powtarzam jeszce raz, pychotka :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka.c Re: pomidory na słodko 18.04.05, 14:04 YUMMY - smak mojego dzieciństwa!! Najlepsze malinowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: pomidory na słodko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 14:12 zrobiłam tą sałatke wczoraj, ale niestety pomidorki "nieteges". doskonale czerwone, bez sladu tych zielonych pestek , zero zapachu. juz się nie mogę doczekac, tych z działeczki. a malinówki.....poezja :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: pomidory na słodko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:00 Zdecydowanie wolę na słono z pieprzem, cebulką, ew szczypiorkiem/koperkiem/ natką ze śmietanką oczywiście :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: pomidory na słodko IP: *.aine.pl 18.04.05, 20:02 gdzies kiedys wyczytalam, ze pomidory - dla dobra przyswajania skladnikow pokarmowych - powinno sie jesc z czekolada(!) troszke sie zszokowalam, ale kiedys pomidorki koktajlowe polalam taka czekolada z wielkiej tuby - oryginalnej wedla zadziwilam sie tym smakiem - byl niesamowity; czekolada w jakis sposob wydobyla glebie smaku pomidora:) odtad czasem sie kusze - jako deser:) Odpowiedz Link Zgłoś