Dodaj do ulubionych

pytanie do makaronu z włoch

IP: *.chello.pl 27.07.05, 15:47
hej!! pozdrawiam wszytkich którzy tu zajrzeli:-) mam puytanie. Otóz dostałem makaron od swej kobiety która z włoch wróciła. jest on różno kolorowy (zółty, czerwony zielony i kilka ciornych ;-) ) i jest na nim napisane "pasta di semola di grano duro". kiepski ze mnie włoch a właściwie żaden wiec może ktoś z was poradzi mi co można z tego zrobić (coś fajnego i smacznego). Pomóżcie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: pytanie do makaronu z włoch IP: *.acn.waw.pl 27.07.05, 15:49
      ugotuj i podaj z ulubionym sosem*

to zwykły makaron :)) jeno podkolorowany

* jesli nie masz ulubionego poszukawj w wyszukiwarce
      • Gość: @eS Re: pytanie do makaronu z włoch IP: *.chello.pl 27.07.05, 15:51
        aha myslałem że to bardsziej wykwintny ;-) i ze do czegoś szmegoś bedzie fajnego. chociaż zmieni szarą rzeczywistość ;-) dzieki
        • Gość: marghe_72 Re: pytanie do makaronu z włoch IP: *.acn.waw.pl 27.07.05, 15:53
          będzie wykwintny jak zrobisz z niego coś wykwintnego ;-))
          • Gość: @eS Re: pytanie do makaronu z włoch IP: *.chello.pl 27.07.05, 15:55
            słusznie powiedziane... żem ja nie pomyślał
    • ba_nita Re: pytanie do makaronu z włoch 27.07.05, 15:56
      To co normalnie robi się z makaronu. Dostałeś makaron barwiony miedzy innymi
      sepią, szpinakiem i sokiem z buraków. A tutaj masz po polsku o makaronach
      prawie wszystko:
      www.makaron.website.pl/
    • lala-laleczna Ciekawe, czy makaron odpowiedział ;-D n/t 27.07.05, 16:11
      • Gość: @eS Re: Ciekawe, czy makaron odpowiedział ;-D n/t IP: *.chello.pl 27.07.05, 16:14
        niestety nie odpowiedział, obraził sie na mnie :-/ dzieki za stronke
    • Gość: makaronZwloch HMMMMMMMMMMMMM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:22
      co prawda to do mnie bylo pytanie, ale inni mnie ubiegli i juz odpowiedzieli
      wiec nie bede sie tu produkowal (no i po co gada jak nie do niego pytanie?
      nastepnym razem siedziec cicho!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka