Dodaj do ulubionych

Tarki z Allegro

31.07.05, 21:40
Czy te tarki są cos warte?
www.allegro.pl/show_item.php?item=58640539
www.allegro.pl/show_item.php?item=58272649
www.allegro.pl/show_item.php?item=58586484
Może ktoś posiada coś takiego. Wygląda mi to na typowy bubel telewizyjno-
allegrowy, ale może jest jednak użyteczne?
Obserwuj wątek
    • josti_kr Re: Tarki z Allegro 02.08.05, 11:32
      Sa bardzo dobre ja ich używam od 3 lat i nadal są bardzo ostre. Fackelmann ma
      bardzo dobre produkty
    • josti_kr Tylko Fackelman jest b. dobry 02.08.05, 11:37
      • Gość: Znawca Re: Tylko Fackelman jest b. dobry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 12:03
        Josti. Ty na tym forum głupot nie opowiadaj.
        Fackelmann jest jakościowo fatalny. Jeżeli powiem, że to jedna z najgorszych
        firm na naszym rynku, to się na pewno nie pomylę. Do tego wszystkiego jest on
        drogi - czyli badziewie z dużą kasę.

Mniałem niemal całe wyposażenie kuchni z Fackellmana. Noże, wyciskarki do
        czosnku, tarki (też tu opisane), otwieracz do puszek, korkociąg, wyciskacz do
        cytrusów, formy do pieczenia....

W zasadzie większość tych produktów po roku nie nadawała sie do użytku.
        Wysiskarka do czosnku pękła, korkociąg sie złamał. Noże są wiecznie tępe (słaba
        stal) choćbym je codziennie ostrzył.A tarki oczywiście sie połamały.

Do dzisiaj służy mi natomiast drewnana solniczka i pieprzniczka. To polecam
        • Gość: kim Re: Tylko Fackelman jest b. dobry IP: *.net 02.08.05, 21:05
          boerner-system.gastrona.pl/?kategoria=V-HEBEL&subkategoria=V-hebel%20komplet&id=431
          Taka tarka Bornera jest super,mam ją 15 lat,bardzo polecam.
        • ba_nita Re: Oj Znawco, znawco... 02.08.05, 21:30
          Gość portalu: Znawca napisał(a):
          > Fackelmann jest jakościowo fatalny... Do tego wszystkiego jest on
          > drogi - czyli badziewie z dużą kasę.<
          Skoro dla Ciebie 15 - 30 złotych to drogo, to ile to jest tanio? 5 złotych?
          Moim zdaniem jesteś przedstawicielem spray'owiczów. Widzisz pustą ścianę to nie
          oprzesz się przed napisaniem czegokolwiek. Choćby to największa głupota była.
          Fackelmana trochę w kuchni różnych gadżetów mam i nie narzekam. Pewnie, że to
          nie mercedes wśród sprzętu kuchennego, ale moje wymagania spełnia.
          • Gość: Znawca Re: Oj ba_nito, ba_nito... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 11:17
            Nie mam pojęcia dlaczego produkty "Fuckelmanna" jeszcze się u Ciebie nie
            rozleciały? Może po prostu ich nie używasz? Jak zaczniesz to przejrzysz:)

Za 30 zł kupuję w tej chwili profesjonalne (używane w gastronomii) akcesoria
            kuchenne z niemal wieczystą gwarancją a nie ten niemiecki szajs.

Ale pozdrawiam wszystkich fanów i wyznawców Fackelmanna.
      • Gość: aga Re: Tylko Fackelman jest b. dobry IP: *.tvk.torun.pl 02.08.05, 22:22
        to miales szczescie, mi wyciskarka do czosnku pękła po tygodniu... no chyba ze jakąś inną odmianę czosnku miałam i to rpzez to ;)
    • Gość: josti_kr Do Znawcy IP: *.chelm.mm.pl 02.08.05, 21:16
      Głupot nie opowiadam a Ty może masz za dużo siły bo nam nic z tej firmy sie nie
      połamało. A ostrza na tarkach są nadal ostre
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka